Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:59 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Linux
*Кратък преглед

Тема CrossOverOffice 2 ????нови  
Автор vmlinuz (непознат)
Публикувано17.07.03 05:44

Hi,
Abe nqkoi ot vas slu4ajno da mu se namira CrossOverOffice 2 ?
Mnogo mi trqbva a ne moga da si go kupq. Nqkoi ot vas ne se li e izlugal da si go kupi. Ili puk ako ima SuSE Linux Desktop 1.0 toi vurvi tam kato rpm.
Mnogo mi trqbva !!!!

10x

Just For Fun

Тема Re: CrossOverOffice 2 ????нови [re: vmlinuz]  
Автор DonAngel (void)
Публикувано17.07.03 15:35

Masklin, pls? Подобни дразнещи постинги са за клуб Warez и по мое мнение обиждат общността тук!

Остани си със здраве!

--
Doncho A. Angelov

Тема Re: CrossOverOffice 2 ???? [re: DonAngel]  
Автор Electrical Storm ()
Публикувано17.07.03 18:21

ле ле колко си тъп, брато...
Просто нямам думи

Тема Наистина .... нонови [re: DonAngel]  
Автор MasklinМодератор (Ном)
Публикувано18.07.03 18:45

По принцип момчето точно за пиратка пита, но не съм сигурен, че решението е веднага да свалям глави.

Наистина, да говориш в клуб за отворен код за кражба на интелектуална собственост не е много учтиво, но е рядкост и предпочитам да го преглътна някакси.

А и има полза. Показва, че далеч не всеки гледа на отворения код като на философия, а по-скоро като на безплатен обяд. Може би по-добре е да му се обясни къде бърка. Или да се попита защо всъщност прави това и в дискусията да изкочи нещо полезно и интересно.

Търпението почти винаги е добродетел. Поне до такъв извод стигнах след няколко непредставителни експеримента

Тема ...ъъънови [re: Electrical Storm]  
Автор MasklinМодератор (Ном)
Публикувано18.07.03 18:46

нали

все пак

Тема Re: CrossOverOffice 2 ????нови [re: bbwolf]  
Автор vmlinuz (непознат)
Публикувано20.07.03 12:05

Izvinqvamse za tova 4e sum vi obidil s moia posting.
Bih si go kupil s nai golqmo udovolstvie no ne vseki v Bulgariq ima kreditna karta I ne moga da si go poru4am onlain. Taka 4e za tova pitah !

Oste vednush ne sum iskal da obidq nikoi !

Just For Fun

Редактирано от vmlinuz на 20.07.03 14:15.

Тема Re: CrossOverOffice 2 ????нови [re: vmlinuz]  
Автор vmlinuz (непознат)
Публикувано20.07.03 14:14

Smqtam 4e temata e priklu4ena.
Qvno ne sum bil naqsno s licenza pod koito se razprostranqva Crossover office, misleh 4e stom e razraboten na bazata na wine koito e pod GPL trqbva i toi da se razprostranqva pod sustiq licenz.
Molq otnovo da me izvinite za tazi greshka.
I tyi kato taka tazi tema stava izlishna omolqvam Masklin da q iztrie !

Just For Fun

Тема Re: Наистина .... нонови [re: Masklin]  
Автор DonAngel (void)
Публикувано21.07.03 17:43

Засрами ме!
Уважавам мнението и позицията ти. Шапки долу! Търпението никога не ми е било черта, хммм, особено в такива случаи.

--
Doncho A. Angelov

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.