Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:23 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Linux
*Кратък преглед

Тема Скандалджия ли съм? Или съм на твъде много бири?нови  
Авторbira_more (Нерегистриран)
Публикувано12.06.03 22:41

Гледам оплюват ме за граматика - мразя граматика, ама мразя и тези дето не я спазват :))
Ама като зачекна човека по същество, той си ме плюе за граматика.
Ми нямам опит с опен сорс колкото бих искал да имам.
и съм дърт.
и съм завършил медицина.
Ама си изкарвам парите от програмиране, а 1998 се класирах на последно място (4) на един измислен конкурс за програмиране - ама се класирах а имаше и да не се класират.
Та утрв а да се видим на по бира две или каса?
Да се разберем.Пък току виж съм си намерил и сподвижници на тема опен сорс и медицина?
Щото ако имам някаква визия в този живот (мечта) то е именно това.
Бира?
Утре?

Тема Re: Скандалджия ли съм? Или съм на твъде много бирнови [re: bira_more]  
Авторfla (Нерегистриран)
Публикувано12.06.03 23:27

Ех, сигурно няма да мога да дойда на събирането. Иначе относно медицината и програмирането (и бирата) ще съм ти партия :)
Я-я... Кажи къде е таз фирма, дето набира за програмисти медици, че и аз да се кандидатирам :-D

Наздраве

Тема Re: Скандалджия ли съм? Или съм на твъде много бирнови [re: bira_more]  
Авторpiva niet (Нерегистриран)
Публикувано12.06.03 23:28

vij za closed source i bolesti moje da si namerish spodvijnici

Тема бре дъйбънови [re: bira_more]  
Автор ЛУД ПPЪЧ (еблив смърдел)
Публикувано13.06.03 01:59

то убу тва с ракиите, ама утре (т.е. утре относно 12.06.2003) съм зает с други люде да запивам и повръщам...

Тема Re: Скандалджия ли съм? Или съм на твъде много бир [re: bira_more]  
Автор stinger (свой)
Публикувано13.06.03 10:36

Пич - не си слагай грижи на сърцето...
Понякога, ама наистина, Ви се чудя 'що се палите на някакви абстрактни теми... В крайна сметка _абсолютно_ всеки пишещ тук е индивидуална личност със собствени разбирания и вкусове... Едни харесват KDE, други GNOME, едни U*X, други Linux (от тях пък едни са фенове на Slackware а други на Debian например)... И е _много_ трудно да промениш нечие мнение...
В общи линии идеята е _всеки_ да си намери "мястото" (системата) което най-много го кефи и да дълбае, а не да се впуска в (пак повтаям) излишни спорове как това или онова е "по-яко"... "По-яко" е само субективна преценка на съответния пишещ и тoлкоз... И май е по-добре да си помагаме вместо да крещим един срещу друг, а?

воля, воля... и пак воля...

Редактирано от stinger на 13.06.03 10:40.

Тема Пиво есть, надо только знать где искатьнови [re: piva niet]  
Автор Electrical Storm ()
Публикувано13.06.03 11:18

In Unix we trust!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.