Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:11 06.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Linux
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Гавра със свободата на словотонови  
АвторXaйл (Нерегистриран)
Публикувано07.06.03 17:58

След като България се прочу по света с това, че тук се издава свободно "Моята борба" на Адолф Хитлер и още няколко подобни на него световнозначими писатели, сега гледайте какво е излязло на пазара:

"Клопките на Linux... и отворения код"

То бива свобода на словото, бива, бива... обаче след една граница аз гласувам за цензурата!!!!

Тема Ne si prav!нови [re: Xaйл]  
Авторbira_more (Нерегистриран)
Публикувано07.06.03 18:38

Всяко средство за борба с балъците е добро! вкл пирамиди и т.н. ми като си балък то си е за теб или поумняваш или загиваш ако не можеш да поумнееш по добре загини да не замърсяваш генофонда! Влезни си в книгата на дарвин и си стой там во веки веков.
Ако някой е толокова тъп и има толкова излишни пари и време ми нека да ги харчи.
Освен това, така се постигат много ефекти:
1. МС ръси пари да творят глупости. Ама парите се облагат с данъци.
2. Глупаците се визуализират.
3. Продажниците стават ясни.
Утре някой като тръгне да ти цитира книгата, ще ти спести време да разбереш що за говедо е.
Ти чел ли си я?

Тема А пардон и още нещонови [re: Xaйл]  
Авторbira_more (Нерегистриран)
Публикувано07.06.03 18:43

Не дей да сравняваш Хитлер с разни МС'овци.
Хитлер съживява икономиката на цял свят (поне Западна Европа и USA). Вярно твори безброй гадости но има и поне нещо положително.
И преди някой да ме оплюе като нацист - гледайте Discovery!

Тема Re: А пардон и още нещонови [re: bira_more]  
АвторXaйл (Нерегистриран)
Публикувано07.06.03 22:07

Не съм я чел, но представянето ми изглежда доста противоречиво

Тема Хи-хи :)нови [re: Xaйл]  
Авторfla (Нерегистриран)
Публикувано07.06.03 22:50

Братлета :)
Защо се вдявате въобще?
Не съм чел книгата, но едва ли и ще си отделя от времето... Да се ядосвам само после :)

Всеки има право да мисли каквото си иска. Също и да се излага колкото си иска.

В някои от коментарите по повод на книгата беше споменато, че 'горките французи и германци', че са се насочили към ЛИНУКС :)

Освен това човекът явно разбира от 'много неща'. Толкоз вещ, че да пише статии на всякакви теми - баси гения :)

Времето, времето ще покаже :) А то няма да е след много, всички виждат и пишат за ЛИНУКС и съвсем скоро светът ще е прекроен според правилата на Open Source-a. Вярвам в това.

И още нещо: Интересно как така се получава, че комерсиални продукти като тези на M$ искат толкова много реклама и средства, за да се наложат и пак хората си късат нервите и са толкова недоволни, а... Други некомерсиално продукти като ЛИНУКС и програмите, работещи под него, без каквато и да е реклама се налагат и хората ги харесват толкова?? Ебаси парадокса :) ...Мисля достатъчен, за да оправдае смешна книга като въпросната.

Желая ви приятен ден и... Ако вземе човек да обръща внимание на всеки, който се стреми да стане известен, по какъвто и да е начин, какво ще се получи? :))...

Тема Re: А пардон и още нещонови [re: bira_more]  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано07.06.03 22:50

Na Hitler edno mu haresvam, che e trepal ciganite!

Тема Re: Хи-хи :)нови [re: fla]  
Автор Плaмeн (член)
Публикувано08.06.03 01:19

я кажи правилата по които ще заживее света

щом хората толкова ги ядосват майкрософт програмите, що над 95% плащат за тях?

Тема :)нови [re: Плaмeн]  
Авторfla (Нерегистриран)
Публикувано08.06.03 01:28

Мисля, че информацията за 95-те% ти е малко стара :}} И, че тепърва ще остарява с мерките, които се вземат по цял свят, особено в Европа. Предполагам, че си чул за Франция и Германия.

Но не виждам смисъл да спорим. Просто изразявам мнение, никак не се опитвам да се заяждам. И не искам да пълня форума с мои си размисли, затова спирам.

Приятен ден

Тема Re: :)нови [re: fla]  
Автор Плaмeн (член)
Публикувано08.06.03 07:40

и от мен последно

знаеш ли какво е масов потребител, как разсъждава и какво иска.

Тема Re: Гавра със свободата на словотонови [re: Xaйл]  
Автор refract (~)
Публикувано08.06.03 09:46

Kato se zachete chowek w towa knijle wednaga mu stawa qsno che awtora e chowek koito samo ot wesnicite e chuwal za Open Source (btw na samo Linux e takyw i wseki moje da si naprawi izwodite samo ot zaglawieto).

Sledowatelno kakwo tolkowa ste se zagrijili za horata koito biha uspeli da se poddadat na dosta izopachenata realnost predstawena w tazi kniga?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.