Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:00 16.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Linux
*Кратък преглед

Тема tova forum li e ili chat za zaqdlivtzi?нови  
Авторtapaka (Нерегистриран)
Публикувано04.04.03 11:19

misleh 4e tova e forum, no o4evidno tova e forum za zaqdlivtzi. nqkoi mojhe li da mi poso4i 10 zadadeni vaprosa, na koito ima polu4en konkreten otgovor re6ava6t problema?!!!

Тема Re: tova forum li e ili chat za zaqdlivtzi?нови [re: tapaka]  
Авторfla (Нерегистриран)
Публикувано05.04.03 08:44

Съгласявам се с теб. Има хора, които... Ако и да знаят много, се правят на много отворени или пускат глупави забележки по нечие изказване, с което пък на никого не помагат.

Макар че има и хора, които се стремят да отговорят според опита си, ако и да не е много голям. Но реално помагат повече.

Но това няма как да се коригира - форумът е свободен и всеки пише според знанията, желанията и... Акъла си, нали?

Всичко хубаво.

Тема Re: tova forum li e ili chat za zaqdlivtzi?нови [re: fla]  
АвторDisastr (Нерегистриран)
Публикувано05.04.03 19:56

Оказва се, че проблемите могат да бъдат строго идивидуални! Ако никой не се е сблъсквал с твоят до сега няма как да се даде конкретно решение. Очевидно има интерес към какъвто и да е проблем. Повечето участници искат да споделят уменията си, но това са само предположения. Очевидно е желанието на повечето да помогнат, за което съм много благодарен.

Тема Re: tova forum li e ili chat za zaqdlivtzi?нови [re: Disastr]  
Авторfla (Нерегистриран)
Публикувано06.04.03 08:52

Съгласявам се с Disastr. Има индивидуални проблеми, с които ако друг не се е сблъсквал малко е вероятно да може да се помогне и обикновено помага викането на неволята ;)
Но хората, които тепърва захващат ЛИНУКС (като мен :-D) общо взето питат едни и същи работи - 'кирилицата как', 'Х-уиндоузът ми се оплеска' и т.н. :)

Хубаво е да се споделя опитът. И винаги го правя, когато мога да помогна на някого. Или поне имам идея :)
Смятам, че колко повече хората така действат, толкова по-скоростно развитие на свободния софтуер у нас :)

Приятен ден

Тема Re: tova forum li e ili chat za zaqdlivtzi?нови [re: tapaka]  
Автор nai_nevejee (SPQR)
Публикувано06.04.03 18:13

Az poneje sym na4inae6t na men dosta pyti sa mi pomagali vyv foruma.Ako ne napylno pone 6a se nameri nqkoi da me opyti v pravilnata posoka.Ina4e naistina ima mnogo takiva glupaci deto vlizat samo da si izleqt kompleksite i depresiite

Rome.Will.Be.Victor

Тема Re: tova forum li e ili chat za zaqdlivtzi?нови [re: fla]  
Авторdevane (Нерегистриран)
Публикувано06.04.03 19:49

ima predostatachno literatura za nachinaeshti linuxadjii za bylgari .. www.linux-bg.org .. mnogo hora sa si napravili truda da napishat/prevedat tezi neshta i veroiatno povecheto poseshtavat tozi forum .. kakvo ochakvate da vi otgovori niakoi koito si e igral da pishe kak se kirilizira primerno debian a tuk zadadete tap vapros ot sorta 'kak da si kiriliziram x-a?' bez da ste si napravili truda ama hich da prochetete ili potarsite kakvo ima dosega napisano na bylgarski ????

Тема Re: tova forum li e ili chat za zaqdlivtzi?нови [re: nai_nevejee]  
Авторbob (Нерегистриран)
Публикувано07.04.03 00:39

V toq forum se pitat za tolkova maloumni ne6ta, 4e se 4udq tiq hora deto sa si instalirali tazi OS za kakvo sa e instalirali, kato parvo ne sa pro4eli edin red i ne znaqt za kakvo stava vapros. Tova ne e WINDOWS, samo da straka6 s mi6kata i t.n. .Ima dostata4no literatura i informaciq v internet i na bg pazara za neznae6tite angliiski. Te horata sa go kazali RTFM.

p.s. A ako nqkoi ne znae kakvo e RTFM moge da popita vav foruma.

Тема Re: tova forum li e ili chat za zaqdlivtzi?нови [re: bob]  
Авторlaika (Нерегистриран)
Публикувано07.04.03 11:34

Suglasen sum s mnenieto na Bob 4estno kazano i az suvsem ot skoro po4nah da se zanimavam s Linux i prelivam ot vuprosi, no dosega nemi se e nalagalo da puskam kakvato i da e tema vuv foruma tuikato pove4eto ne6ta ve4e sa obsujdani a ostanaloto moje da se pro4ete v on-line statii.
Spored moito lamersko mnenie trqbva pone malko da se pro4ete i da se probva predi da se zadavat vuprosi!

Тема Re: tova forum li e ili chat za zaqdlivtzi? [re: devane]  
Автор malkia ()
Публикувано07.04.03 21:30

btw - linux-bg.org e dosta baven sait - pone vun ot Bulgaria - onia den svaliah ot nego - no dosta bavno - 1kb/s a chesto beshe na 229b/s ili podobni...

To err is human
To stderr is inhuman

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.