Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:50 14.07.25 
Музикални
   >> Лили Иванова
*Кратък преглед

Тема Лили Иванова в Москванови  
Автор vaciba ()
Публикувано04.01.13 22:12

Къде пя Лили Иванова по празниците? Докато нейните колеги се надпреварваха да кръстосват страната и да се хвалят с изяви, певицата тайно от медиите отлетя до Москва, изнесе голям концерт пред отбрани руски фенове и се върна, без никой у нас да разбере.

Лили бе поканена да пее на коледното парти пред най-добрите в художествената гимнастика на Русия от легендарната Ирина Винер - главен треньор на националния отбор, съобщиха за "24 часа" от екипа й.

В знаменития ресторант "Шале Берьозка" в скъпарския московски район близо до Новгород Лили Иванова пя нонстоп повече от час пред нестихващи овации. За разлика от големия й оркестър в зала "Арена Армеец" за творческата си визита в Москва Лили взела само триото си музиканти Огнян Енев - кийборд, Орлин Цветанов - цигулка, Бисер Иванов - китара. Специална покана получил и перкусионистът Калин Вельов. Петимата пътували в бизнес класа, били настанени в 5-звезден хотел в центъра на Москва, след което лимузини ги отвели на 20 км в "Шале Берьозка".

Това е и първата изява на Лили след мегаконцерта й в зала "Арена Армеец", който обаче певицата, чужда на ласкателства, не пожелала да обяви.

Тема Re: Лили Иванова в Москванови [re: vaciba]  
Автор katorno_kardona (минаващ)
Публикувано05.01.13 13:39

Само така! Тази мадама е убийствено перфектна във всичко, евала!

Тема Re: Лили Иванова в Москванови [re: vaciba]  
Публикувано07.01.13 23:10

Забелязвам странни нападки към Лили, които според мен са напълно неоснователни.........разбирам, че има хора, на които не им допадат песните й, дори самата тя като певица, ок това е нормално, но е неморално да се принизява трудът и талантът й и да се сравнява с изпълнители от страни, които са богати.....един от неоснователно нападащите капацитети, дали би могъл сам да си отговори на въпроса какви биха били примерно Мадона или Лейди Гага, ако се бяха родили и живели по времето на Лили в България, дали биха били световноизвестни, дали биха получили награди извън соца......моето лично мнение е, че биха били световно неизвестни дори в нашата малка страна камо ли навън в соца......и друго, защо като българи не можем да оценим единствената ни стойностна певица и защо я отъждествяваме със личността й като човек.....каквато и да е, добра или лоша, кич или не ТЯ е единствената , нашата Лили.....защо нямаме поне малко чувство за родова принадлежност и да ценим талантите си....това е задължително дори.....Каквото и да коментират някои Лили е легенда, Лили е история, Лили е класа, дори Лили е хубава жена и е красива жена, и смела, и силна, и работеща, и талантлива....нека се гордеем с нея като българи, нека дори мислено не я нараняваме, понеже тя не заслужава това заради всичко това което ни е дала, дава и ще остане след нея.

Редактирано от katorno_kardona на 07.01.13 23:12.

Тема Re: Лили Иванова в Москва [re: katorno_kardona]  
Автор Mari Mlamed (Shalom)
Публикувано10.01.13 10:18

Сранни .... ? ти пак ...)) то не е ново а особенно след такав концерт , след нов албум , някои хора страдат ... )) ! наи лошото е когато вместо да се самокритикува човек само атакува,критикува всичко и всички и особенно наи успялите . Лили Иванова e явлвение !!! Пклон !!!

Тема Re: Лили Иванова в Москванови [re: Mari Mlamed]  
Публикувано11.01.13 20:31

Точно затова написах " странни"

Автор Lady OO7 (Загадъчна жена)
Публикувано24.01.13 18:13

Mari Mlamed, не се сърди, отдавна ти чета мненията и трябва да ти кажа, че именно твоите са странните мнения. Лили била велика, Лили била супер и т. н. И концертът и новият албум нямаха този успех, който се очакваше. И това е факт. Хората са казали - много шум за нищо. Вече изразих мнение в темата за Арена Армеец. Всички помним якото време на Лили, което за съжаление постепенно отминава... Младите хора се вълнуват от друга музика, а не от Лили Иванова. Да, харесвам Лили (не искам да бъда нападната), но съм на страната на реалното. не слушам новите парчета, просто не ми доставят удоволствие!

Тема Re: Лили Иванова в Москванови [re: Lady OO7]  
Автор mi6elinka ()
Публикувано25.01.13 19:26

"Младите хора се вълнуват от друга музиката, а не от Лили Иванова" аз мисля ,че не е точно така. Лили Иванова има както млади така и по възрастни фенове. Нека уточня, че аз съм от младите й фенове и никога не съм се срамувала да кажа, че харесвам Лили Иванова. Всеки има право на избор. А що се отнася до това което прави - то е просто страхотно и си е доста модерно за времето. Първо песните и са стилни с добри и интересни текстове, музиката мисля, че е доста добре съобразена с новостите, в клиповете само по някога има нюанс на цветове различни от сиво, черно и бяло, но на мен лично това ми харесва и естествено липсва голотата, която показват повечето наши и чужденстранни певци.

Тема Re: Лили Иванова в Москванови [re: Lady OO7]  
Автор Mari Mlamed (Shalom)
Публикувано25.01.13 23:07

не се сaрда , разбира се всеки си има вкус и предпочитаня но концерта беше продаден това е парвia успех , лили пя на живо и префектно и то с над 30 топ музиканти, залата беше взривена , аз бях там , това втори успех. и третя за мен е че новите песни ми харесват ! аз сам под 40г. не сам толкова стара .

Редактирано от Mari Mlamed на 26.01.13 01:35.

Автор Lady OO7 (Загадъчна жена)
Публикувано26.01.13 17:26

Аз също съм под 40 г. Не ми се спори. Явно едни и същи неща на отделни фенове, просто изглеждат по съвсем различен начин. Не само аз съм с такова мнение (поразгледайте форумите и коментарите на хората). Скоро гледах малко БГ музикални канали, ами там са млади хора, жестоки банди, страхотни клипове... Ами нещо Лили Иванова не се вписва вече там!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.