Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:25 15.07.25 
Музикални
   >> Лили Иванова
*Кратък преглед

Тема Билетите свършиха...нови  
Автор /Милена/ (ентусиаст)
Публикувано01.11.12 21:16

Толкова много се радвам и толкова много Лили го заслужава, че просто нямам думи. Единствената, която с билети, с цени на нивото на чуждите звезди, че и даже по-големи напълни залата.
Радвам се и се гордея обаче не само с Лили, а и с родната публика, която приятно ме изненада с това, че в условията на криза намери сили и отдели средства за една от най-стойностните личности в България, за нейното голямо изкуство, за нейният голям талант и не на последно място публиката уважи огромният й труд и дисциплина.

Щастлива съм Българио!

Тема Re: Билетите свършиха...нови [re: /Милена/]  
Автор Secret_boy (Маниак:))
Публикувано04.11.12 14:00

Цялата зала ли е продадена?

Тема Re: Билетите свършиха...нови [re: Secret_boy]  
Автор Дepвиш (непознат)
Публикувано04.11.12 14:30

Към момента има 13 790 заети и 80 свободни места, т.е. не цялата зала

Редактирано от Дepвиш на 04.11.12 14:37.

Тема Re: Билетите свършиха...нови [re: Дepвиш]  
Автор Secret_boy (Маниак:))
Публикувано05.11.12 11:19

Това е страхотно! Радвам се, че залата е пълна, тя го заслужава. Разбрах, обаче, че Лили ще пее предимно новия си репертоар, заради проблеми с правата и неуредиците с бившите си композитори. Някой има ли информация? Аз съм фен предимно на по-старото й творчество...

Тема Re: Билетите свършиха... [re: Secret_boy]  
Автор ДамянМодератор (perdu)
Публикувано06.11.12 00:17

ами засега Лили продава само билети, машини на времето има касите на НДК, дават по една на всеки, който си купи билет за юбилейна буфосинхронада на произволна певица от втория ешелон

, машината може да се връща толкова назад, колкото е най-старият запис, пуснат в залата. Например така веднъж ми се наложи през 2008г. за чуя "на живо" как леля Дана е записала песен през 1977г. Наистина действа тази машина на времето, честно ти казвам.

Тема Re: Билетите свършиха...нови [re: Дамян]  
Автор nimfomanit (новак)
Публикувано06.11.12 14:26

da tochno taka , az sashto haresvam i po starite pesni na LILI ,i si gi slusham . Sega pak s netarpeni chakam i noite .

Тема Re: Билетите свършиха...нови [re: /Милена/]  
Автор Дepвиш (непознат)
Публикувано18.11.12 14:38

И допълнителните билети свършиха.

Тема Re: Билетите свършиха...нови [re: Дepвиш]  
Автор ZLATlN (член)
Публикувано20.11.12 11:57

В момента така, както е аранжирана залата, има около 13950 седящи места. Всички са разпродадени, но няма информация за допускане на правостоящи, с които, според сайта на залата, зрителите можели да достигнат 19 000.

Аз не вижмда обаче къде могат да се съберат толкова много (5 000) правостоящи.

Редактирано от ZLATlN на 20.11.12 12:48.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.