|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Лили Варна
|
|
Автор |
/Милена/ (ентусиаст) |
Публикувано | 20.08.12 12:50 |
|
Различна, но същата. Усмихната, лъчезарна, Лили ни представи част от уникалната програма за концерта на 22. 11. в зала Арена Армеец София. Стягайте се почитатели на Лили - имаме нови аранжименти на старите и на новите песни, ново звучене и отчасти нов начин на изпяване. Жестоко! Във Варна беше с 13 музиканта - големи ентусиасти и най-важното с огромно уважение към нея. По -известните са освен тримата музиканти на Лили- Калин Вельов, Живко Петров и Стунджи. Имаше два беквокала момче и момиче. Концерта беше на изключително ниво и за по-ентусиазираните фенове /тези , които искат да скачат и викат/ веселата чст беше сведена до минимум. Изпя 21 песни като повтори две от тях за бис. Новият аранжимент на Другото лято е страхотен и песента е вдигната много нагоре от първоначалният й вид. Чакам с нетърпение новите песни на Кипров и Хиподил.
П.С. Всички песни, които изпя Лили по реда на изпяването ще ви напише Христо.
| |
|
ЛЕТЕН ТЕАТЪР ВАРНА, 19 АВГУСТ 2012 г. - ЕДИН РАЗЛИЧЕН КОНЦЕРТ
Първо ще изредя песните, по реда на тяхното изпяване, а после ще кажа няколко думи за самия концерт.
1. Стрелките
2. Недей ме пита
3. Няма бряг
4. Ти дойде
5. Шепот
6. Другото лято
7. Какво си ти
8. Вечно момиче
9. Икар
10. Невероятно
11. Рокля на цветя
12. Този свят е жена
13. Една любов
14. Сам
15. Искай докрай
16. Камино
17. Черната овца
18. Ти не си за мен
19. Искам те
Песни на бис
1. Рокля на цветя
2. Искай докрай
Аранжиментите са изцяло нови. Най-малка промяна има в аранжимента на Искай докрай. Имам нужда да ги чуя поне още веднъж за да си направя преценка за себе си.
Аз в началото бях на балкона, но там звукът беше лош. НИКОГА не си купувайте билети за балкона в летния театър на Варна!
Когато се преместих долу чух звука, с който съм свикнала.
Лили беше спокойна, уверена, ведра, лъчезарна. Видимо и беше приятно с толкова музиканти на сцената.
Летният театър беше пълен - билетите на касата бяха свършили. Публиката се оживи повече към края и остана видимо доволна, съдейки по дългите скандирания "Още, още..."
Искам да мине концерта в бургаския летен театър за да чуя още веднъж песните и тогава ще пиша пак.
| |
|
Здравейте!
Милена, в YT са качени няколко откъса от концерта във Варна... и не мога да не споделя, че отдавна чакам Лили с повече музиканти на сцената и т.н., НО тези аранжименти ми звучат скучно. Много chill out, прекалено мелодични с циклещи тонове от пианото, от началото до края на песента звучат лековато и с еднаква ... натовареност.
Как звучаха на живо?
| |
Тема
|
Re: Аранжиментите
[re: Jassen]
|
|
Автор |
ZLATlN (член) |
Публикувано | 24.08.12 01:43 |
|
Можеш ли да дадеш линкове? Аз открих само "Черната овца".
| |
Тема
|
[re: ZLATlN]
|
|
Автор |
Jassen (член) |
Публикувано | 24.08.12 09:32 |
|
Здравей!
Няколкото клипчета са профила на този потребител:
| |
|
На мен лично не ми допада аранжимента на "Ти дойде" - преди песента беше много по-въздействаща!
А вече пет години слушаме едно и също начало - искрено се надявам в Армеец да няма пак "Стрелките"! Дори "Предупреждение" ми се струва по-добро начало!
| |
|
Според мен Лили задължитено трябва да изключи песни като "Искам те" или "Недей ме пита", защото не се получават добре. "Икар" е добре, може би защотото е нова. По-добре би било да пее почти само нови песни и разбира се, в никакъв случай да не пее "Камино".
| |
Тема
|
[re: ZLATlN]
|
|
Автор |
Дамян (perdu) |
Публикувано | 24.08.12 20:00 |
|
хайде по-кротко със съветите. В крайна сметка, каквото реши това ще пее. И на мен не ми се слуша Камино, но истината е, че има хора, които отиват само заради тази песен (да им се чудиш на акъла, ама факт), а не може да се направи концерт, ориентиран към 12000 души и той да е само с редки образци и песни, които ще прозвучат за пръв (или 3-4) път.
За аранжиментите, и аз не съм впечатлен, но все пак не съм ги чул на живо, така че засега нямам кой знае колко информация. Това, което ми хареса е как е центриран аранжимента около вокала, тоест няма да има какво да заглушава Лили и да вдига джабел, което засега ми е интересно.
Дайте линк за черната овца, аз не я намирам.
| |
Тема
|
[re: Дамян]
|
|
Автор |
ZLATlN (член) |
Публикувано | 24.08.12 21:47 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=iR725hS7YjY
На мен много ми хареса как се е получила специално тази песен. А и другите аранжименти за сега ми харесват. Не ми харесва изпяването на тези песни, които посочих по-горе.
| |
|
Аз пък ходя на концертите й точно заради "Недей ме пита" и "Искам те" (без Камино, разбира се) ;-)
Както и за други подобни песни като "Реквием", "Часове", "Ръцете ти", "У дома", "Молба", "Ти сън ли си"...които, за съжаление, все по-рядко имам шанс да чуя наживо.
За сметка на това явно не може без "Стрелките" и "Камино"...но сигурно това се харесва!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|