|
Тема
|
пиано бар „HEDON“ ?
|
|
Автор |
MARl MELAMED (новак) |
Публикувано | 09.03.12 09:38 |
|
8.3. пиано бар „HEDON“ ?
| |
|
Представянето на Лили в Хедон беше прекрасно!
Този път освен Икар, чухме и Шепот. Предчувствието ми, че ще изпее тази песен не ме излъга. На живо песента е прекрасна - в записа, който имаме, липсва края на песента.
В пиано бара бяха благодетелите и от магазини Фантастико и автора на Икар - Камен Драндийски, който и беше донесъл подарък от Америка. Лили спомена, че той и подарява всичките си песни.
Вече официално се съобщи, че за ноември се готви голям концерт в зала Арена Армеец, който ще бъде с бенд в разширен състав (сега са четирима, може би плюс още двама).
Имаше посетители от Япония, които и подариха фигурки оригами - жерав и цвете.
Присъстваха също бившият кмет Софиянски, управителя на зала Арена Армеец, собствениците на магазин Алюр, собственикът на СТОВИ (които печатат афишите) и други, които поднесоха букети на Лили.
Лили изпя Малка част от мен, която не бяхме чували от доста време и която върна за първи път в програмата си на предишното представяне в Хедон. Какво си ти беше изпято в онзи нежен вариант - без сингбек - само с инструментите на музикантите. Вариантът на Искам те нещо не ми допадна - стори ми се доста насечен, отсечен - по-близо до рецитиране, отколкото до пеене.
Като цяло - поредното супер представяне на Лили. А самата Лили - беше блестяща - излъчваща светлина и позитивизъм.
| |
|
Благодаря за прекрасния расказ, др. Михайловна! За миг се почувствах, все едно съм била там!
| |
|
Blagodariaaaaa...., niakoi znae li kade shte pee LILI tezi meseci ?
| |
|
|
|
|