|
Тема
|
Концерти през лятото
|
|
Автор |
Papfingo (непознат
) |
Публикувано | 07.07.11 11:41 |
|
Да обобщим малко инфото за изявите на Лили през летния сезон.
Който знае и за други, моля да ги отбележи... :)
21.07. Бургас - Летен театър
23.07. Св.Влас - Магнито Гранде
06.08. Банско - Джазфеста
29.08. Варна - Летен театър
| |
|
Това е за сега други няма да има....Ако има нещо ново ще го напиша...
| |
|
Аз скоро намерих този клуб и днес цял ден четох хисторито защото има много интересни неща за Лили но не ми става ясно някои хора с никове dinamics papfingo не мога да разбера фенове ли са или не хем дават полезно инфо хем така грубо хапят Лили в някой постинги това не е ли малко неморално?
Редактирано от Валентина Коцева на 07.07.11 18:28.
| |
|
За други концерти това лято не знам, но от сигурен източник знам, че Лили планува да направи невероятно грандиозен концерт през 2012 г във високотехнологичната зала „Арена София”, както и че ще присъства на откриването на залата на 9 октомври 2011 на концерта на Жан Мишел Жар. Така че още от сега може да очакваме нещо абсолютно върховно, каквото единствено Лили е способна да направи!
| |
|
Да се надяваме, че ще се видим в тази зала, и концерта да бъде начало на една нова кариера, защото дочух, че Лили работи върху нови песни. Нова зала, нов репертоар. Дай Боже!!!
| |
|
Да, Лили работи върху нови песни с ново звучене, за нов албум, сигурен съм, че и концертът в Арена с новия репертoар ще бъде начало на нещо невиждано и нечувано до сега. Нямам търпение!
| |
|
Leleeee....super , no se raztrevojish pak sega...., kakvo shte stane s nashite ......Alexandros... krassi2O1O ...stoyanov, toi takmo da ia pensionira se glaseshe... ...a i drugi takiva....bravo LILI !!!
Редактирано от MARl MELAMED на 10.07.11 22:40.
| |
|
Не се тревожи, остави ги тези три помияра. Te вместо мозък, имат помия в главата.
Нали знаеш, помията рано или късно си намира място в канавката, там им е естествената среда и на тримата, защото са просто кофи с помия.
| |
|
|
|
|