Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:26 12.07.25 
Музикални
   >> Лили Иванова
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Поклон пред паметта на фенка на Лили - Персанови  
Автор MGrigorovOff (непознат )
Публикувано11.02.11 23:49

НА 26 ЯНУАРИ 2011 ГОДИНА ПОЧИНА ЕДНА НЕВЕРОЯТНА ЖЕНА, ПОЧИТАТЕЛКА НА ЛИЛИ, ОТДАЛА ЖИВОТА И ЛЮБОВТА СИ НА НЕЯ .ДОКУМЕНТИРАЛА ХИЛЯДИ ФОТОСИ НА ЛИЛИ, ЦЕЛИ 30 ГОДИНИ.ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА Й! ...фен клуб Лили Иванова...

На тази снимка хората са част от първият фен клуб на Лили. В дясно до Лили е Перса. Най - вдясно е Илчо, а зад дясното рамо на Лили е Данчо, той е починал също.

Редактирано от MGrigorovOff на 12.02.11 00:12.

Тема Един по един всички си заминаханови [re: MGrigorovOff]  
Автор Ivanka Hristova (непознат )
Публикувано12.02.11 14:27

Тьжна новина...колко от феновете на Лили си заминаха от този свят, а и колко от нейните колеги. Вили Кавалджиев, Емил Димитров, Паша Христова, Георги Минчев, други пьк се разболяха, като Гого, Пепи от Щурците. Дамян Дамянов почина. Чочо Владовски. Катя Филипова страда от лоша болест.

Тема Re: Един по един всички си заминаханови [re: Ivanka Hristova]  
Автор stoyanov (добрият)
Публикувано12.02.11 16:47

... и Михаил Грозданов (страхотен музикант). Мир на праха им!

Тема Re: Един по един всички си заминаха [re: Ivanka Hristova]  
Автор kora2 (zriala)
Публикувано12.02.11 23:45

Госпожо Христова, тук се акцентираше за смъртта на Перса, фотографката запечатала първите черно бели снимки от младостта на Лили. А вие дори не поднесохте съболезнования към тези, които я познаваха. Всеки ден умират хора, известни и неизвестни. В случая М.Григоров, визира Перса. Една жена, която умря от бедност и болест. Но до последно в ръцете й имаше снимка на Лили. Нека тези, които я познаваха да почетат паметта й. Тя беше добър човек и приятел.

Тема Re: Един по един всички си заминаханови [re: kora2]  
Автор stoyanov (добрият)
Публикувано13.02.11 12:56

Кора, не виждам нищо лошо в споменаването на починалите известни хора били и около Лили Иванова (изброила ги е Иванка Христова) и аз добавих М. Грозданов.

Тема Re: Поклон пред паметта на фенка на Лили - Персанови [re: MGrigorovOff]  
Автор estraden (непознат )
Публикувано13.02.11 19:45

Поклон пред паметта й и съболезнования на близките й хора!

Тема Re: Един по един всички си заминаханови [re: kora2]  
Автор Dynamix (минаващ)
Публикувано14.02.11 11:26

Кора (няма да те наричам баба)!
Защо така се изказваш все едно г-жа Иванка Христова трябва да чувства някава вина за нещо ? Може Иванка Христова да не познава Перса и аз не я познавам... Перса умряла в бедност и болест... и със снимка на Лили в ръка. Много сантиментално. А интересно Лили разбра ли, че е умряла една от най-големите й фенки? Чел съм, че големите звезди общували по различни начини с най-големите си фенове... Дали Лили е помогнала на Перса?! Дали поне й се е обадила по телефона? Едва ли!

Тема Re: Един по един всички си заминаханови [re: Dynamix]  
Автор chancce ()
Публикувано15.02.11 21:04

Ще бъдеш много учуден (но едва ли ще мирясаш и ще се излекуваш от самотата си), но в случая с помощта от Лили за Перса, ще трябва да млъкнеш и да не влизаш повече в тази тема. За твое сведение навремето, когато умря мъжът на Перса, Лили даде пари за погребението му, защото Перса нямаше.
Впрочем Бог да я прости Перса и мир на праха й! И аз имам цяла торбичка с нейни ленти, които купих навремето, за да й помогна малко материално. Има и уникални снимки между тях. Сега ако ми остане малко време, ще си ги изровя пак да ги поразгледам.
Впрочем, ако някой от останалите, които познаваха Перса, имат нейни фотографии, ще е хубаво да пусне тук някоя и друга. Знам, че далеч не всички са съвършени, но все пак така можем да почетем паметта на жената.

Тема мир на покойнитенови [re: chancce]  
Автор new_bad_boy (новак)
Публикувано15.02.11 21:26

тук заприлича на траурна агенция "Л И"

На кого е нужна китара без струни?

Тема Re: мир на покойнитенови [re: new_bad_boy]  
Автор chancce ()
Публикувано16.02.11 21:43

Преди да вляза точно в тази тема, прочетох, че става въпрос за смъртта на една голяма фенка на Лили. Т.е. няма как точно в тази тема да е весело. За някои хора не е зле отвреме навреме да си припомнят думичките "адекватен" и "адекватно".

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.