Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:31 13.07.25 
Музикални
   >> Лили Иванова
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Към всички фенове, познати и непознатинови  
Автор kora2 (zriala)
Публикувано03.07.10 21:40

Здравейте фенове и почитатели на Лили
Казвам се Илчо Илиев – наречен НАЙ ГОЛЕМИЯТ ФЕН НА ЛИЛИ.
40 години събирах всичко свързано с Лили. Редица обстоятелства ме накараха да се разделя с колекцията, който съдържа –
1. Всички малки и големи плочи от Балкантон и някои от чужбина
2. Всички оригинални касети, аудио и видео и СД
3. Над 7000 снимки в албуми, на СД и в кашони
4. Всички вестници и списания излизали през годините – 5 кашона
5. 90 видео касети, съдържащи участия в ТВ предавания, концерти, интервюта
6. Стотици автографи, плакати, оригинални картички, портрети, фланелки с лика на Лили
7. Записи от репетиции, изпълнения на живо, песни на френски, турски, румънски, иврит, английски, италиански, испански и още много неща свързани с творчеството на Лили.
Колекцията ще продам само цялата, не на части. Надявам се да я купи, човек, който обича Лили и ще я съхрани.
За връзка използвайте имейл адреса на Кора 2. kora2@abv.bg
Чрез нея или ако познавате и другите фенове от клуба, ще се свържете с мен.

Тема Re: Към всички фенове, познати и непознатинови [re: kora2]  
Автор vaciba ()
Публикувано03.07.10 21:53

Илчо, решението е твое! Чух за намеренията ти от приятели. Предложи колекцията си на самата Лили Иванова

Все пак, каквато и да е причината за този явен търг, поне не продавай лично подарените неща от певицата. Последното е въпрос на чест! Ако се окаже, че няма желаещи можеш да ми подариш колекцията си.Ще те споминам още 100 лета

Автор stoyanov (добрият)
Публикувано04.07.10 00:34

Не знам защо е решил така?! Аз никога не бих се раздлелил с нещо мое... Например имам страхотна колекция от оригинални плочи и албуми на компакт дискове. Не бих ги продал никога. (не че има кой да ги купи)

Автор ДpyrapkaтaMиxaйлoвнa (вълшебница)
Публикувано04.07.10 02:35

Оставайки с цялото си уважение към хората, които стоят зад този пост, твърдо съм убедена, че той няма място тук.

Имам лична молба към Илчо.

Илчо, моля те, вразуми се! Ако си решил да се разделиш с колекцията си - раздай я, но не я продавай! Твърде комерсиално звучи.

"Любовта не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло (т.е прощава всичко), всичко премълчава, всичко търпи!"

Помислете върху тази мисъл и си отговорете на въпроса - като предприемате нещо - добро или зло мислите?

Тема Re: Към всички фенове, познати и непознатинови [re: vaciba]  
Автор kora2 (zriala)
Публикувано04.07.10 16:51

отговор на Илчо : Васко, ти си много малък за да ме учиш какво да правя с ЛИЧНАТА СИ КОЛЕКЦИЯ. Когато достигнеш 1/100 от моите усилия да събера всичко, тогава ще говорим. Подаръци правя, когато реша, и на който реша.

Тема Към Илчонови [re: kora2]  
Автор vaciba ()
Публикувано04.07.10 17:15

От майтап не разбираш ли?

Имам си достатъчно материали и записи на Лили Иванова. Не приемай написаното буквално.

Автор ДpyrapkaтaMиxaйлoвнa (вълшебница)
Публикувано04.07.10 17:42

Правилно!

Едва ли някой от нас допуска, че може да казва на Илчо как точно да се разпорежда с колекцията си.

Аз (надявам се и други от фен-клуба) имам(е) призив, молба към Илчо да не посяга към колекцията. А той вече ще си реши какво и как да направи.

Надявам се всички онези обстоятелства, поддикнали го към тази стъпка, да изчезнат и той да запази колекцията си.

Тема Re: Към всички фенове, познати и непознатинови [re: ДpyrapkaтaMиxaйлoвнa]  
Автор chancce ()
Публикувано04.07.10 20:07

Ами ако не друго поне уникалните неща да запази.

Автор redjeep (TJ-Sport)
Публикувано04.07.10 22:35

Добре,
колко пари искаш?
Продавай ги,закакво ти са,а и не слушай никого.
Сподели причината за евентуална раздяла с това което си колекционирал?

Тема Re: Към всички фенове, познати и непознатинови [re: redjeep]  
Автор estraden (непознат )
Публикувано05.07.10 11:44

Нека направи това което е решил. Явно има доста сериозна причина за да го направи . Не е решил току така да се раздели с неща събирани с години. А вие не ставайте нахални като го карате да ви я подарява!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.