|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Каде е ЛИЛИ ..?
|
|
Автор |
MARl MELAMED (непознат) |
Публикувано | 09.09.10 14:50 |
|
Пратели , никои зае ли каде е ЛИЛИ...? В саита ниама никаки у4астиа ....?
| |
|
Ко речиииии?
Objects in mirror are closer than they appear.
| |
|
Каде ли е, прателко MARI нашата ЛИЛИ и ний се чудим...? Някои и Никои не знай тва А що нема никаки у4астиа в саита... и ас не моа ти кайа...?
| |
|
Нормално е малко да разпусне сега. Все пак имаше концерти, подготвяше и два албума така, че е в реда на нещата да има затишие. Да не забравяме, че може да записва нови песни!
| |
|
Всеки има нужда от почивка... Специално Лили я заслужава... 50 години да работиш и да нямаш никога почивка, а и да търпиш всеки ден помия почти отвсякъде... Нормално е да ти "писне" и да искаш релакс :-))
| |
|
Бих попитала "Къде е новият албум?" НАЛИ УЖ ЩЕШЕ ДА Е В ПРОДАЖБА ОТ 10 СЕПТЕМВРИ!
| |
|
А ние дали нещо може да кажем по въпроса?
Ти не знаеш ли, че винаги като се чака албум е така при Лили .:-))
Спомням си преди доста години какво чакане беше за "Хазарт" (първият диск) и после за други следваши албуми. Нещата при албумите не зависят например само от самаат Лили. Тя предлага и иска едно, а другите около нея друго и т.н.
| |
|
Мога само да предполагам, че Лили си е вкъщи. Учи нови песни, подрежда разни неща, информира се за модните тенденции сезон Пролет 2011 и се зарежда със сили за нови изяви.
| |
|
И аз така си мисля, но днес ми казаха, че била в някакъв център за разкрасителни и възстановителни процедури (не е в България), но може и да са слухове. Сега какво ли не се чува и пише за нея...
| |
|
04.10.2010 концерт във Велико Търново за тези които се чудят къде и кога е...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|