Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:13 15.07.25 
Музикални
   >> Лили Иванова
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Концерта в Варна ?нови  
Автор MARl MELAMED (непознат)
Публикувано24.08.10 14:43

Как мина ?

Тема Re: Концерта в Варна ?нови [re: MARl MELAMED]  
Автор iwillsurvive (непознат )
Публикувано24.08.10 20:25

Айде Варна! Кво стана? Още ли сте зашеметени от концерта?

Тема Re: Концерта в Варна ? [re: iwillsurvive]  
Автор stoyanov (добрият)
Публикувано24.08.10 21:09

Аз не съм ходил, защото имах професионален ангажимент извън Варна. Днес ми звънна мой приятел с въпроса дали съм присъствал, защото и той не е ходил. Нямал излишни пари за билети. А и още двама души от тези, който щели да присъстват - не са ходили на концерта... Защо? Ами всеки си знае защо не е отишъл да гледа Лили.

Тема ето информация от вестник Труднови [re: stoyanov]  
Автор GARLlC (непознат)
Публикувано24.08.10 22:52

Лили Иванова разцелува музикантите си Бисер Иванов и Огнян Енев на сцената във Варна. Певицата публично хвалеше музикантите си, прегръщаше ги... Мнозина фенове се опитваха да се доберат до Лили, за да й поднесат цветя и подаръци, но нито един не бе допуснат до звездата. Тя си имаше човек, който се грижеше за подаръците.

Станалият вече традиция варненски концерт бе подготвен от Лили Иванова без много предварителен шум и реклами. Независимо че билетите струваха по 15 и 20 лв., летният театър щеше да се пръсне по шевовете в понеделник вечерта.

Лили пя точно два часа. Шест пъти излезе на бис. На финала над 3000 зрители скандираха името й и отказваха да се разделят с певица №1 на България. За втория бис Лили изпя едно от най-рокаджийските български парчета - “Черната овца” на група “Ахат”. Третата й извънредна поява на сцената бе последвана от маршовата песен “От векове за векове”. След което публиката направо полудя от екстаз.

Поп примата и този път излезе в черно - с дълъг прозрачен шлейф, в прилепнал клин и опасана с много синджири. Обувките й бяха с дебели платформи и високи токове, които затрудняваха движенията й. Мощен вентилатор развяваше два часа косите й. От пушеците на сцената често изплуваше сценичен работник, за да намести ъгъла на вентилацията.

За да не се чуват страничните шумове от алеите на Морската градина, звукът в летния театър бе усилен до крайност. Независимо дали бе балада или парче с по-бърз ритъм, няколко групи заклети привърженици на певицата танцуваха и пяха два часа, стъпили върху столовете. В публиката бяха и съученички и приятелки на Лили Иванова от времето, когато е учила в Техникума за медицински сестри във Варна. Сред ВИП персоните бе художникът Никола Манев.

Тема Re: ето информация от вестник Труднови [re: GARLlC]  
Автор Alexandros (минаващ)
Публикувано25.08.10 13:42

Рекламата за концерта съвсем не беше скромна.На централни места из Варна се виждаха афиши с две различни снимки.На едната познатата нам Лили Иванова снимана като снежната царица(посред лято!?), на другата-певицата в екстаз сякаш й бяха пъхнали 5 вибратора отзад! Пълна скука!

Тема Re: ето информация от вестник Труднови [re: Alexandros]  
Автор ДpyrapkaтaMиxaйлoвнa (вълшебница)
Публикувано25.08.10 16:34

На мен с пет вибратора... Не би ми било скучно!

Но в случая - сравнението е неуместно. Нима само вибраторът (поставен на определени места) е в състояние да предизвика такова изражение!?

Тема Re: ето информация от вестник Труд [re: Alexandros]  
Автор chancce ()
Публикувано25.08.10 17:31

Ужас - ти мойто момче си в състояние буквално (с извинение за израза) да се насереш от яд. Не бъди толкова злобен към Лили - какво толкова ти е направила? Освен че не ти уйдисва на акъла?
И освен това бях три дни във Варна и мога да кажа, че рекламата беше повече от скромна. Афишите за някакъв концерт на Георги Христов бяха несравнимо повече от нейните плакати, разлепени тук-там. Но това няма значение - летният театър беше пълен до откат. Въпреки дежурните оплаквачки, които се "притесняваха", че много малко билети били купени.
Иначе описанието на концерта малко по-нагоре в този пост е сравнително обективно. Който не е разбрал, цветя на концертите на Лили Иванова вече се поднасят само на края и по възможност по-бързичко. Няма нужда 4-5000 човека да стоят и да чакат как някакви хора й поднасят букети и използват момента за да й напомнят кои са и за какво се борят. Темпо трябва.
Като за певица, която не е пяла последните 20 дни, Лили според мен имаше малко проблеми с гласа във Варна, но ги компенсира с малко повече "огън" и на моменти направо взривяваше публиката. Не ми хареса особено подреждането на песните, макар че не мога да кажа определено какво точно. Просто не беше съвършено. Репертоарът почти дословно повтаряше този на концерта в пловдивския летен театър в края на юли.

Тема щом знаеш как [re: Alexandros]  
Автор new_bad_boy (новак)
Публикувано25.08.10 18:48

пробвал си всичко след като разпознаваш изражението след пет вкарани вибратора

На кого е нужна китара без струни?

Тема Re: ето информация от вестник Труд [re: Alexandros]  
Автор stoyanov (добрият)
Публикувано25.08.10 22:08

Александрос здравей! Развеселяваш форума. Между другото си прав донякъде, само недей така грубо (пет вибратора)

Реклама имаше и в автобусите и по спирките... Говорих с една жена за концерта и тя само ми каза: "Очаквах нещо невероятно, а то беше един обикновен концерт." Един познат влезнал с приятелката си без пари и си излезли след 15 мин.
Повече няма да коментирам, а и не съм присъствал.

Тема Re: ето информация от вестник Труд [re: chancce]  
Автор chancce ()
Публикувано25.08.10 23:14

Взимам си думите назад за подредбата на песните - оказа се, че било нарочно. Преди всичко "Черната овца" бе изпята в самия край на концерта. Имало вътре екип на БТВ, който дошъл специално да заснеме това изпълнение. В петък сутринта Лили май ще им гостува и ще говорят специално за тази песен.
Стоянов, дай трите имена и ЕГН-тата на тези двамата, които влезли без пари. Това си е жива кражба и такива случаи трябва да се докладват на полицията. А не да се сочат за пример.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.