|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Албум 2 - Този свят е жена
|
|
Автор |
motoperpetuo () |
Публикувано | 16.07.10 08:10 |
|
1. Сам
2. Нека спре
3. Този свят е жена
4. Какво си ти (2010)
5. Чуждо щастие (2010)
6. Дуел
7. Идва буря
8. Животе мой (2010)
9. Предупреждение (2010)
10. Не всичко е пари (2010)
11 Черната овца
12. Сам (инструментал)
13. Нека спре (инструментал)
14. Този свят е жена (инструментал)
15. Какво си ти (инструментал)
16. Дуел (инструментал)
17. Идва буря (инструментал)
18. Черната овца (инструментал)
Двата нови албуми може да закупите от ITunes:
Редактирано от motoperpetuo на 16.07.10 08:18.
| |
|
Не искам да правя коментар на албума, но мисля, че и и двата трябваше да бъдат събрани в един албум само нови песни (без тези стари песни в нов аранжимент и сингбеци) Албумът трябваше да се казва "Сам" с тази яка снимка (колажът е много добър). Това е просто мнението ми.
| |
Тема
|
Re: Албум 2 - Този свят е жена
[re: stoyanov]
|
|
Автор |
vaciba () |
Публикувано | 16.07.10 15:14 |
|
от линка :
виждаме странни обложки и песни в iTunes
| |
|
Свалих си безумния софтуер iTunes и още при регистрацията ми поиска информация за плащане.
След безуспешен опит да регистрирам 2 кредитни карти (Visa и Master, които бяха определени като invalid payment method) пробвах с празна дебитна карта и О чудо - регистрирах се.
Направих превод към дебитната карта и след като се уверих, че транзакцията е видима и извън България реших да си купя песен.
Оказа се, че не се продава за България и моментално ме изпрати в българския магазин, който обаче при търсене на Lili Ivanova не връща резултат.
За тези от вас, които ще бъдат изненадани от песни като "Захар" и "Хали гали" - не са на Лили :) Просто са объркали.
Иначе дори 30 секундния откъс от "Черната овца" е страхотен!!!
Като цяло звукът в №2 изглежда много по-различен и добър от този в №1.
| |
Тема
|
[re: Jassen]
|
|
Автор |
mimko75 () |
Публикувано | 16.07.10 21:07 |
|
Проблема се решава бързо с някой приятел в чужбина :) Същия проблем днес имах и аз...с Mastercard
| |
|
ITunes е един от най-успешните световни софтуери за легална покупка на дигитални записи и се радвам че екипа на Лили го откриха. Надявам се в бъдеще там да бъдат поместени ремикси, концертни записи, клипове, които едва ли ще намерят български издател. За съжаление отмина времето на дисковете и днешното поколение се интересува само от компютърни файлове. Доста западни певци издават синглите само дигитално. Относно регистрацията аз нямах никакви проблеми, въпреки че закупих албума от България.
Надявам се скоро да чуя ремикси на новите песни и защо не българска версия на "В името на вярата"
| |
|
страхотно! лили в itunes! за тези в чужбина това е супер новина. свалих си всичко без проблем. купувам така или иначе само от там.
обожавам албумите! лили, обичам те!
една любов...
| |
|
На песента "Не всичко е пари" трябвало да ъпдейтнат текста на "Всичко е пари". :)
Редактирано от jaytee на 17.07.10 20:23.
| |
Тема
|
[re: jaytee]
|
|
Автор |
vaciba () |
Публикувано | 17.07.10 17:43 |
|
Кои, са авторите на новите песни: "Нека спре" и "Идва буря"?
| |
|
Освен да споделиш каква карта си регистрирал...
Но надали това ще ми реши проблема - текстът, с който ме "изритват" от американския магазин е "Your account is only valid for purchase in the Bulgaria iTunes Store. Clicking OK will take you to this store." като прозореца е с единствен бутон "ОК".
Принципно тази и други политики на компанията зад iTunes никога не са ми се стрували адекватни, но да ми затварят всички прозорци и да ми обясняват, че кредитните ми карти са невалидно платежно средство е смехотворно :)
Явно ще чакам албума да го врътнат на нещо старомодно като дискче. И без това компресията от превютата в iTunes е прекалена за изискванията ми.
Редактирано от Jassen на 18.07.10 00:36.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|