Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:47 14.07.25 
Музикални
   >> Лили Иванова
*Кратък преглед

Тема ЛИЦЕМЕРИТЕ НЯМАТ ПОЧИВНИ ДНИ!нови  
Автор vaciba ()
Публикувано02.07.10 20:41

Едва на два дни новия диск на Лили Иванова "Au nom de la foi " е поставен в торентите. Не можаха ли да почакат поне няколко месеца!?
КЪДЕ СА СЕГА РАЗНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ, ДЪРЖАВНИ ИЛИ ЧАСТНИ ЗАЩИТАВАЩИ АВТОРСКИТЕ ПРАВА? КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА? КЪДЕ Е ПРОКyРАТУРАТА?

Olif63 е поставил торента в известен тракер. Олигофрен е явно самоопределението от ника!

Редактирано от vaciba на 02.07.10 22:16.

Тема Re: ЛИЦЕМЕРИТЕ НЯМАТ ПОЧИВНИ ДНИ!нови [re: vaciba]  
Автор stoyanov (добрият)
Публикувано02.07.10 21:55

Васко, не се учудвай на тези неща... Аз например познавам хора, които никога през живота си няма да си купят оригинален албум... Имам един приятел, който има като колекция само няколко ориг. диска и то сигурно са му подарени... Всичко, което му трябва си тегли от интернет... А за DJ-те да не говорим... Преди време купуваха поне албуми или ги презаписваха един от друг, а сега директно mp3-ките, лаптопа към стъпалото и музиката свири...

Просто техниката го позволява пиратството, разбираш ли. И да се ядосваш - няма файда от това!

Тема Re: ЛИЦЕМЕРИТЕ НЯМАТ ПОЧИВНИ ДНИ! [re: vaciba]  
Автор Alexandros (минаващ)
Публикувано03.07.10 00:10

Не! Някои хора никога няма да се променят. Като чета гневния ти пост просто си представям връсник на Лили да дюдюка как се била извратила днешната младеж.Наистина ли има още някой да вярва че новите албуми излезли на компактен диск-носител са главни източници на приходи за творците? Новата продукция би трябвало да се рязпространява безплатно, като реклама.И още. Не бих дал и пет лева за новия диск на Лили Иванова с песни които никога няма да слушам.Ще си го сваля разбира се от интернет просто така,информативно.

Тема Re: ЛИЦЕМЕРИТЕ НЯМАТ ПОЧИВНИ ДНИ!нови [re: Alexandros]  
Автор vaciba ()
Публикувано03.07.10 14:27

Аз пък не си представям теб! Знам само, че човекът с ник Alexandros използва много енергия за негативни послания тук. Все пак благодаря за отгатнатото дълголетие. Пожелавам и ти да преминеш 100-те

От скъб няма да умра! Нито от гняв! Изразявам само мнение. "Информативно" сваляне от нета не ми е познато?

Автор ДpyrapkaтaMиxaйлoвнa (вълшебница)
Публикувано03.07.10 14:28

Ако се занимаваш с музика друга песен ще запееш, ама хайде.
Ти като гледам - също не си склонен на кой знае какви промени - от колко време - все едно и също си баеш.
Албумът е хубав. Ти ако искаш го слушай.
Най-малко - от уважение към труда и усилията на ВСИЧКИ по издаването на албума - заслужава да си го купиш. Не те увещавам да си го купуваш... но ако ти трябват още основания за да се решиш на тази смела постъпка - ще ти изнамеря.

Тема Re: ЛИЦЕМЕРИТЕ НЯМАТ ПОЧИВНИ ДНИ!нови [re: ДpyrapkaтaMиxaйлoвнa]  
Автор chancce ()
Публикувано04.07.10 20:10

Абе я го мани тоя - като не ще да слуша за Лили Иванова от какъв зор ще си сваля албума от нета, за да си го слуша "информативно"? Прилича ми на поп по време на пости - крие се и тайно блажи. А на всички останали разправя какъв голям грях е това.

Тема Re: ЛИЦЕМЕРИТЕ НЯМАТ ПОЧИВНИ ДНИ!нови [re: chancce]  
Автор Alexandros (минаващ)
Публикувано04.07.10 23:50

Ама колко трябва да си прост за да пишеш по тоя начин.Жалък човечец! Разбира се че продължавам да се интересувам от Лили Иванова.Просто съм в очакване да създаде нещо с което да ме развълнува. Как да разбере бедният ти мозък че не можем всички да сме на едно мнение!?

Автор ДамянМодератор (perdu)
Публикувано06.07.10 01:53

Е тогава си патологично търпелив, аз на твое място бих отишъл на лекар да ми изпише нещо... Вече 10 години в клуба те слушаме как все нещо не ти харесва и как всичко е много лошо и колко зле била правила Лили това и как неправилно мислела и прочие... е аман вече. Дано да доживея деня, в който и ти ще си доволен или не по-скоро не искам да го доживявам, че тогава сигурно на мен ще престане да ми харесва. Това е разликата между феновете тук и теб, ако разбираш

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.