|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Нова неофициална биография
|
|
Автор |
hektorgio (непознат
) |
Публикувано | 30.04.10 19:44 |
|
Ето, че отново излиза на пазара поредната жълта биография на Лили Иванова озаглавена "Забранената книга, Просто Лили, неофициална биография" в кошмарен опит да напише нещо Борис Ангелов, който е създател на сп. Кой, издател на сп. Слава, в.19 минути... Нали е поредната ужасна жълтина на корицата на долнопробното книжле е сложена една от най-ужасните снимки на примата. Сдобих се с това "книжле-биография" от печатницата още преди да излезне на пазара. Разбира се останах адски разочарован от поредните жълти истории. Да не говоря, колко е рахвърляна "биографията" и по колко отвратителен неподреден и несвързан начин е написана. Чудя се дали Б.Ангелов не я е написал докато е бил в тоалетната или просто е пътувал в гр. транспорт. Ето някой цитат: ".....От тогава Лили е влюбена в Париж. Тя не може да си прости, че Емил Димитров прави кариера там..." ; "...Заминава за Германия. Връща се след няколко месеца с непоправим и до днес чужд акцент" ; "...(Митко Щерев) Неотдавна той не можа да бъде осъден от Лили по обвиненията, че тя не може да пее по ноти, което потвърждават Здравко Радоев и Асен Гаргов, и че е лъжкиня". Стига толкова извадки от долнопробната евтина и мръсна "книжка". Понякога се чудя що за хора сме в тази скапана държава. По интересното ми е, защо след като мразиш някой или не ти харесва как пее или дали може да чете ноти или се занимаваш. Например аз ако не харесвам да кажем например футбол трябва ли да пиша тъпотии, да влизам по форуми или да издавам книжки за да казвам колко е скапан този спорт и как няма смисъл от него. нима е нужно на някой да знае, че не харесвам нещо си. За съжаление злобата, оплюването и печеленето на чужд гръб, ни е присъщо за нас- българите.
| |
|
Задаваш си въпроса сам и сам си отговаряш. Всичко се прави за пари.
И понеже бате ти Боре Ангелов е с две леви завряни някъде - друго не може да измисли - дъвче едно и също нещо вече толкова време.
Той отдавна е прозрял простата истина, че името ЛИЛИ ИВАНОВА продава, и умело се възползва от това.
Но това са мръсни пари.
И един ден ще плати за това.
Сигурна съм, че сметката му ще е голяма.
| |
|
Как може да съществуват такива паразитни изчадия?!.......оставете ЛИЛИ да пее!.....нямат ли свян,нямат ли грях подобни жалки хора?....не изпитват ли поне мъничко радост,че тази невероятна певица е имала дарено от БОГ щастие да радва обикновените хора в тази измъчена и до болка изстрадала страна имено заради управляващи паразити като тях!...
| |
|
GJEDAH -Lili -15.AVGUST 2009 V EDIN MALAC PIANO BAR.BIAH DO NEIA.TEHNICATA-SCAPANA...SCENA...UJAS...A Lili PIA NEVEROIATNO ,, ACO NE BIAH NA 1 METAR DO NEIA MOJEBI I AZ SHTIAH DA POMSILA CHE NE E NA JIVO. Lili ME VTRESHTI,OMAGIOSA,IZVADI OT MEN NEPOZNATI CHUVSTVA I EMOCII,RADOST,TAGA, IZTRAGNA GI OT MEN,NIACADESI...COITO SAM CRILA DALB- OCO I OT SEBE SI.FEIA VALSHEBNA E Lili !!!! DA ! ZATOVA I ZAVIJDAT. NO PAC VSECI E POSTIGNAL NESHTO V JIVOTA SI. DA GLEDAT HUBAVOTO COETO SA POSTIGNALI A NE DA ZAVIJDAT....TIA E ZVEZDA... Lili E NESRAVNIMA,NEDOSEGAEMA, RAZBERETE GO 50 GODINI GREE, I SHTE GREE DOCATO GO IMA TOZI SVIAT, TIA E CLASICATA NA BG MUZICA !!!!! ZAEMETE S SEBE SI....EEEEEEEY...... DA VI SE NEVIDI .... Izvinete che ne e na bg !
| |
|
Тази книжка всеки от нас я има, излезе през 2006 г. заедно със списанието и струваше 3 лв. Нищо особено не е.
| |
Тема
|
Re: Нова неофициална биография
[re: stoyanov]
|
|
Автор |
vaciba () |
Публикувано | 25.05.10 21:56 |
|
От google , попаднах на предаване на БиТиВи с участие на автора.
| |
Тема
|
Re: Нова неофициална биография
[re: vaciba]
|
|
Автор |
stoyanov (добрият) |
Публикувано | 26.05.10 00:31 |
|
Благодаря за линкчето Ами съвсем добронамерен ми изглежда автора, а и разбирам, че книжката е променена... Само не разбрах от къде може да си я купим, защото я няма на пазара...
| |
|
Вие май не сте добре! Само на Бог трябва да се кланяте толкова и само неговото име да изричате с такъв екстаз и вяра в светоста.Лили Иванова отдавна,ама много отдавна я няма като певица. Вместо да се скрие някъде и да остане в съзнанието на хората като най-великата популярна изпълнителка, тя продължава (сигурно до драматичния й край предрекън от гадателката Ванга ) да руши този свой образ.И го прави май вече несъзнателно. Сама се подлага на унищожителна критика.И добре правят че я плюят,колкото и да я уважават затова което е изпяла,колкото и да продължават да слушат с възхита старите й записи. Лили май забравя че преди всичко е човек. Както си признава сама си е избрала тази съдба но не на черната още по малко вечна овца а тази на комплексиран човек решен да покаже на целия свят: Аз успях! Стигнах до върха и без вашата помощ. Доказах се на всеки от вас.Аз съм най-великата и затова нямам нужда от никого. Впрочем Манева е на повече години от Иванова но никога не съм гледал телевизионния й образ филтриран.Явно актрисата няма проблем с белезите на староста,иначе не би се показвала публично.Или би се скрила завинаги от светлините на прожекторите.Както Бардо която си остана вечния секс-символ на френското кино.С достойнство,мисля...
| |
|
Автора хич не е добронамерен. Само снимката от корицата показва, колко е добронамерен. Всичко написано вътре не подлежи на някаква достоверност, а автора се позовава на " по спомени на нейни колеги"?! Не се споменава нито едно име, всичко е анонимно, а автора се оправдава с някакви спомени, сякаш за да оправдае недостоверната си информация.
Такива книжки не се купуват много по вестникарсите будки, затова и повечето такива са отказали да я продават, въпреки цената от 3 лв.
| |
|
At Point Blank здравей!
Аз само казвам, че авторът ми изглежда добронамерен (излъчване, начин на изразяване и т.н.)... не знам обаче какъв е в действителност, защото не го познавам... Не желая да кометирам Alexandros, на той мисля,че достатъчно добре се е обосновал по неговия си начин...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|