|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Лили Иванова във Враца
|
|
Автор |
cпpидoмeн (добър) |
Публикувано | 22.04.10 01:08 |
|
Голяма чест за Враца - Лили Иванова пак ще пее във Враца днес от 19 ч. Това, което много ме радва, първо, е, че през последните няколко години Лили всяка година има голям концерт във Враца и, второ, концертът й винаги е около рождения й ден... а миналата година беше точно ден преди 24-и. Тази вечер, ако намеря време, ще напиша как е минало... но това е ясно предварително)
| |
|
Приятно прекарване! Очакваме включване!
| |
|
Да, наистина, публиката във Враца трябва да се гордее... Тази вечер във Враца дойде и Стефан Зашев - специално за рождения й ден) Иначе за концерта - знаете, че е трудно да бъде описан един концерт на Лили и, за да не рискувам да съм банален, ще бъда кратък: 2 часа, 22 песни, всички изпълнени перфектно и от музикантите й, хората в залата аплодираха прави последните няколко песни, а "Ти сън ли си" направо "помете" най-големия салон във Враца... и ТЯ си тръгна. Изглеждаше прекрасно - черна рокля, с която Лили показа за пореден път перфектната си фигура, акцентът тук беше при краката, заради безкрайно) високата цепка... а обувките... мислех си, че няма толкова висок ток, не ги е показвала досега... огромни платформи с масивни като метални орнаменти... не мога, трудно е да се опишат. Очакваме я пак догодина)
| |
|
Изпя ли нова песен?
| |
|
Не. За съжаление не изпя нито една нова песен. Най-новите, които изпълни, бяха същите като тези от концерта в НДК през октомври м.г. Не каза нищо и за отдавна чакания нов албум.
| |
|
Благодаря за информацията "спридомен"
Обувките наистина са страхотни
Разбрах, че албума ще се отложи малко, както и промоцията, които бяха насрочени за 25 април.
Благодаря на kamino74 за инфото
Редактирано от At Point Blank на 23.04.10 00:40.
| |
|
Пя ли "Предупреждение"? Уникална е тази песен
| |
|
Не. Обувките бяха други. В пъти по-екстравагантни. Наистина не знам как да ги опиша, но като ги видите, ще се сетите... Може би наистина има традиция при всяка поява на Стефан Зашев в Бг Лили на свой ред да се появява с нови обувки, каквито, естествено, никой не е виждал и не е носил)А "Предупреждение" не беше изпълнена, за мое съжаление не изпя и "Au nom de la foi".
Редактирано от cпpидoмeн на 23.04.10 11:01.
| |
|
Може и да прозвучи глупаво, но шеметните обувки на Лили провалят присъствието й на сцената от 2008-ма насам.
Не мога да спра да се потя дали няма да падне с тях при положение, че залита непрестанно, а по сцената има и остри предмети...
Цялата поза на тялото и движенията са ограничени и съобразени с обувките, което е прекалено и разсейващо, особено когато сцената е с килим върху дъски с разстояния между тях и певицата постоянно маха в търсене на равновесие и се подпира някъде.
| |
|
Абсолютно съм съгласен с теб, Асене. Много точно мнение. А пък тези обувки на снимката не ми допадат въобще, а и не ги намирам за нещо особено...
За Лили - Гледах повторението на концерта по великден - ами не е добре бе приятели. Всичко и всяка песен е еднообразна около статива с текстовете, все едно публика липсва като гледа човек... Вижте в нета други концерти в НДК и вижте държание и отношение към публиката. Например на "Ти ме повика" от видеокасетата. (предполагам всички я имате)...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|