|
Тема
|
Варна, 10.12.2009, ФК
|
|
Автор |
merteuil (coordinator) |
Публикувано | 25.10.09 13:10 |
|
Продажбата на билети вече започна.
Objects in mirror are closer than they appear.
| |
|
50лв малко прекалено ми идва , съгласна съм, че в сф цената беше тройна, аз и затова не отидох!
Лично мнение!!!
Редактирано от optimistka12 на 26.10.09 16:38.
| |
|
Аз няма да ходя, защото концерта съвпада с юбилея на мой роднина, а и 50 лв. не бих дал да гледам едно и също. Ей сега ще има запис от концертите от НДК по Коледа, ще си го запиша концерта и ще си го гледам.
"Животът е като един филм... Доброто и любовта винаги побеждават!"
| |
|
Много е странна Лили... един път пее за 10 или 20 лв билет, като Хасково или Кърджали, после отива в другата крайност по 50, 80, че и над 100- за една и съща програма, за сходна сцена и разходи...
Не знам кой й налива акъл, но така не се прави, чисто пазарно! Тя ще отврати публиката си по този начин, не може по време на криза, тя да иска най-скъпите си билети... Вярно, че при нея всяка година на сцена е подарък, при тази възраст, но все пак е малко нахално това с тия билети. За мен не е проблем, но е нелогично! Да кажеш,че няма - не, просто пробва пазара и ако мине номера...
Хитруша е тя, типично по нашенски...
Редактирано от papafingo на 27.10.09 12:11.
| |
|
Papafingo ama imash nik kato ime na papagal we chovek Vij sega da te svetna.Lqtoto kat patuvash iz stranata hotelite v Haskovo i Kurjali sa po 20 lv , a vav Varna po 80.Ne ti li e qsna razlikata.Ne Lili Ivanova q e izmislila.
| |
|
След "скъпото" НДК, ще отида на предстоящия концерт в читалището на село Прослав . Там за 5 лв. ще е същата програма.
| |
|
Напълно подкрепям papafingo !!! Аксиния85 мила, първо се научи да пишеш на кирилица, и относно хотелите, сравнението ти леко е нелогично, дали Лили ще пее в Кърджали, Варна или София ??? какво е значението? В платежоспособността на хората, до някъде съм съгасна, но не напълно! Лили скача с номера, да не пием и да не пушим 1 месец ще имаме пари за билет, съгласна съм, но какво да направят тези като мен - аз не пуша, пия вино веднъж годишно по повод, и, да спраса ям ли, за да дам 50лв!!! Прекалено е! За мен! Колкото и да искам да отида, за огромно мое съжаление, не мога да си го позволя!
| |
|
Според мен за ФКЦ - Варна в днешно време 20 лв. е най-приемливата цена за билет.
"Животът е като един филм... Доброто и любовта винаги побеждават!"
| |
|
Тогава аз да ти дам 10 пъти по 20 т.е. 200 и ми направи качествен клип,Стоянов
| |
|
|
|
|