Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:42 15.07.25 
Музикални
   >> Лили Иванова
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Лили Иванова НДКнови  
Автор Shape ()
Публикувано07.10.09 11:37

ще започна с обективното: концертът беше близо 3 часа, много разнообразен, с много! нови неща, които бяха непознати за широката публика. лили беше облечена в сребрист over-all през първата част и черна мини рокля с червени кожени ръкави през втората. концертът бе разделен от новата френска песен, чийто автор беше в залата до стефан зашев, червенякова, краси и тн. присъстваха също краси гюлмезов, съпругата му, явор кирин, георги лозанов, директорът на нбу георги текев и компания...

лили не беше доволна от сценографията. това пролича особено в момента, когато представи клипа на сам/за мен най-добрият и клип и страхотна песен/, седна на сцената с музикантите и се видя във видео стената, която очевидно имаше проблем с пропорциите и разтегляше образа.

нямам списък, но сигурно всеки момент някой ще се включи, но ми направи впечатление, че бяха отново изпяти песни като ела, недей ме пита, а липсваха интимно, защо не сме едни и същи, последното листо. от новите ми направи впечатление сам и още една, на която не знам името /”розов грим не търпя”/, както и новата на карбовски. какво си ти и за тебе бях бяха в ремикс!
публиката беше леко апатична – предполагам заради голямата част дошли просто защото имат покани. тази чост и се изнесе преди бисовете – нещо, което ми се стори доста странно. към края се разгорещи обаче и искара лили на няколко биса – дансингът, животе мой, панаири. да видим как ще е тази вечер! ;)

PS за да не пускам нов пост - мен звука ме изкефи, не чувах мрънкането и дъвченето на хората :), а и тези на втори балкон трябва да чуват. ние на първите редове сме си ок, ама...
много се радвам, че чета нещо от ясен...

една любов...

Редактирано от Shape на 07.10.09 13:22.

Тема Re: Лили Иванова НДКнови [re: Shape]  
Автор Jassen (член)
Публикувано07.10.09 12:05

Рядко ме напада такава еуфория, но за концерта мога да кажа че беше убийствен.

Не знам само Ачо дали не трябва да получи за коледа слухов апарат :) Звука беше прекалено силен (както и миналата година). Все пак, повечето от нас са здрави и прави хора и имат намерения да си ползват слуха още 3-4-5 десетилетия поне.

А иначе коментара от разкривения централен екран беше "... тук съм като баба Цоцолана, гледайте тук (сочи страничен екран) - тук съм хубава!"

Редактирано от Jassen на 07.10.09 12:06.

Автор Akcиния85 (непознат )
Публикувано07.10.09 13:53

Na mene puk nai mi haresa taq pesnichka koqto beshe malko prekopiran ciganskiq remix na Madonna kudeto s epeeshe neshto Tiki tiki tak i za nqkakva bqla roklq.Osven tova Lili ne beshe s roklq s cherveni kojeni rukavi kakto ste pisali a beshe s kojeni rukavici Vse pak ima razlika
Publikata sushto ste q izkarali zaspala a to horata bqha prosto oshashaveni i zatova gledaha vtreshteni ne 4e ne im haresva
Beshe mnogo qk koncert
Zvuka ne samo 4e ne trqbva da e po-tih ami ima nujd ada e po-qk kato na madonna da se oshashavi malo i golqmo Trqbva oshte saund

Тема Re: Лили Иванова НДКнови [re: Akcиния85]  
Автор So_Alien ()
Публикувано07.10.09 14:16

Мадона е чалга певица по всички критерий на западна чалга. Нормално е както източната чалга (нашата) "саунда да е мн мн як".

Лили Иванова пее съвсем друг тип музика, съвсем друг тип култура.

Не бива да смесваме различни жанрове музика и изпълнители - едното е чалга, а другото не е.

Защо си тъй неповторима, щом този свят е повторим....

Автор klaranety (непознат )
Публикувано08.10.09 12:12

Някой успя ли да направи хубави снимки?

Автор mimko 75 ()
Публикувано08.10.09 12:39

Тема Re: Лили Иванова НДКнови [re: mimko 75]  
Автор klaranety (непознат )
Публикувано08.10.09 17:53

много благодаря

Тема Re: Лили Иванова НДКнови [re: mimko 75]  
Автор Stoyanov (добрият)
Публикувано08.10.09 18:59

Снимките са чудесни. Нищо не разказвате подробно за този концерт... Какви изненади специални е имало? А и никъде в интеренет не откривам отзиви. Явно си е бил обикновен концерт на Лили Иванова.

"Животът е като един филм... Доброто и любовта винаги побеждават!"

Тема Re: Лили Иванова НДКнови [re: Stoyanov]  
Автор bojidar33 (непознат )
Публикувано08.10.09 20:02

Г-н Стоянов , интересното при концертите на Лили Иванова е , че никога не са обикновени .Те са неповторими , защото на всеки един концерт всяка една песен е изпята по уникален и неповторим начин .
Концертът беше страхотен , а за тези , които не са разбрали какви са изненадите - следващият път си купете билети .

Тема Re: Лили Иванова НДКнови [re: bojidar33]  
Автор katorno_kardona (непознат )
Публикувано09.10.09 01:06

Невероятно стилен отговор на Божидар.....перфектен концерт,музиканти и брилянтен глас на ЛИЛИ!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.