|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Лили Иванова НДК
|
|
Автор |
Shape () |
Публикувано | 07.10.09 11:37 |
|
ще започна с обективното: концертът беше близо 3 часа, много разнообразен, с много! нови неща, които бяха непознати за широката публика. лили беше облечена в сребрист over-all през първата част и черна мини рокля с червени кожени ръкави през втората. концертът бе разделен от новата френска песен, чийто автор беше в залата до стефан зашев, червенякова, краси и тн. присъстваха също краси гюлмезов, съпругата му, явор кирин, георги лозанов, директорът на нбу георги текев и компания...
лили не беше доволна от сценографията. това пролича особено в момента, когато представи клипа на сам/за мен най-добрият и клип и страхотна песен/, седна на сцената с музикантите и се видя във видео стената, която очевидно имаше проблем с пропорциите и разтегляше образа.
нямам списък, но сигурно всеки момент някой ще се включи, но ми направи впечатление, че бяха отново изпяти песни като ела, недей ме пита, а липсваха интимно, защо не сме едни и същи, последното листо. от новите ми направи впечатление сам и още една, на която не знам името /”розов грим не търпя”/, както и новата на карбовски. какво си ти и за тебе бях бяха в ремикс!
публиката беше леко апатична – предполагам заради голямата част дошли просто защото имат покани. тази чост и се изнесе преди бисовете – нещо, което ми се стори доста странно. към края се разгорещи обаче и искара лили на няколко биса – дансингът, животе мой, панаири. да видим как ще е тази вечер! ;)
PS за да не пускам нов пост - мен звука ме изкефи, не чувах мрънкането и дъвченето на хората :), а и тези на втори балкон трябва да чуват. ние на първите редове сме си ок, ама...
много се радвам, че чета нещо от ясен...
една любов...Редактирано от Shape на 07.10.09 13:22.
| |
Тема
|
Re: Лили Иванова НДК
[re: Shape]
|
|
Автор |
Jassen (член) |
Публикувано | 07.10.09 12:05 |
|
Рядко ме напада такава еуфория, но за концерта мога да кажа че беше убийствен.
Не знам само Ачо дали не трябва да получи за коледа слухов апарат :) Звука беше прекалено силен (както и миналата година). Все пак, повечето от нас са здрави и прави хора и имат намерения да си ползват слуха още 3-4-5 десетилетия поне.
А иначе коментара от разкривения централен екран беше "... тук съм като баба Цоцолана, гледайте тук (сочи страничен екран) - тук съм хубава!"
Редактирано от Jassen на 07.10.09 12:06.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Akcиния85 (непознат
) |
Публикувано | 07.10.09 13:53 |
|
Na mene puk nai mi haresa taq pesnichka koqto beshe malko prekopiran ciganskiq remix na Madonna kudeto s epeeshe neshto Tiki tiki tak i za nqkakva bqla roklq.Osven tova Lili ne beshe s roklq s cherveni kojeni rukavi kakto ste pisali a beshe s kojeni rukavici Vse pak ima razlika
Publikata sushto ste q izkarali zaspala a to horata bqha prosto oshashaveni i zatova gledaha vtreshteni ne 4e ne im haresva
Beshe mnogo qk koncert
Zvuka ne samo 4e ne trqbva da e po-tih ami ima nujd ada e po-qk kato na madonna da se oshashavi malo i golqmo Trqbva oshte saund
| |
|
Мадона е чалга певица по всички критерий на западна чалга. Нормално е както източната чалга (нашата) "саунда да е мн мн як".
Лили Иванова пее съвсем друг тип музика, съвсем друг тип култура.
Не бива да смесваме различни жанрове музика и изпълнители - едното е чалга, а другото не е.
Защо си тъй неповторима, щом този свят е повторим....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
klaranety (непознат
) |
Публикувано | 08.10.09 12:12 |
|
Някой успя ли да направи хубави снимки?
| |
|
| |
|
много благодаря
| |
|
Снимките са чудесни. Нищо не разказвате подробно за този концерт... Какви изненади специални е имало? А и никъде в интеренет не откривам отзиви. Явно си е бил обикновен концерт на Лили Иванова.
"Животът е като един филм... Доброто и любовта винаги побеждават!"
| |
|
Г-н Стоянов , интересното при концертите на Лили Иванова е , че никога не са обикновени .Те са неповторими , защото на всеки един концерт всяка една песен е изпята по уникален и неповторим начин .
Концертът беше страхотен , а за тези , които не са разбрали какви са изненадите - следващият път си купете билети .
| |
|
Невероятно стилен отговор на Божидар.....перфектен концерт,музиканти и брилянтен глас на ЛИЛИ!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|