|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Лили Иванова представи книгата си във Варна
|
|
Автор |
Stoyanov (добрият) |
Публикувано | 14.07.09 00:29 |
|
Лили Иванова представи "Истината" във Варна. Беше във Варна в кв. "Аспарухово"-един луксозен комплекс (да не му правя реклама)... Представянето беше с мини-концерт. Започна с "Чуждо щастие"- всичко беше на живо с изключение на "Без правила", беше в чудесна форма и имаше невероятна енергия. Това, което не ми хареса, че (сигурно е от грима) беше като восъчна в лицето. С един приятел бяхме и направихме уникални снимки отблизо. След концерта всеки имаше възможност да зададе въпроси. Присъстваха представител на "Сиела", Мартин Карбовски, Стефан Зашев и щях да забравя и музикантите на Лили. Бисер имаше и рожден ден - Лили му изпя Happy Birthday... направи ми впечатление, че освен хвалби по адрес на Лили и много цветя... имаше и изказвания, че и двете книги са добри и на Исак, и на Карбовски, една жена каза, че преди това не я харесвала, но след филма вече й е луда фенка, едно леко подпийнало момиче, което е било в "Олимпия" също изказа суперлативи (имаше почерпка вино), една възрастна госпожа се притесни доста в изказа си, но успя да й подари буркан с мед... един господин си призна, че няма да прочете книгата и това не го интересува, но иска да й поднесе букет. Нищо ново не каза Лили. Само повтори, че е заобиколена от злобата и, че никой от медиите не се интересувал от това, което прави като песни, а от жълтите неща около нея. Подчерта, че няма да прости на Исак Гозес. Присъстваха БНТ, МСАТ и една друга варненска телевизия, няколко вестника също. Лили подчерта, че не взима пари от тази проява, но аз научих, че всъщност всичко се плаща от спонсори. Имаше и книги да се продават и след това Лили дава автографи. Снимките бяха забранени по време на концерта и обикаляха доста да спират да се снима, но който искаше - има снимки. Съжалявам, че не познавам никой от клуба (знаем се по никовете, но индивидуално не познавам никой), ако някой е бил там,иначе щяхме да се запознаем.
"Животът е като един филм... Доброто и любовта винаги побеждават!"
| |
Тема
|
Re: Лили Иванова представи книгата си във Варна
[re: Stoyanov]
|
|
Автор |
_No_Name_ (член) |
Публикувано | 14.07.09 08:14 |
|
Да не си посмял да пуснеш снимките!
Права е Лили за Гозес. От издателството му Слънце ту викат, че е работил 16 години по книгата, ту казват, че отлежавала и сега бил момента да я издадат.
Редактирано от _No_Name_ на 14.07.09 08:28.
| |
Тема
|
[re: _No_Name_]
|
|
Автор |
vaciba () |
Публикувано | 14.07.09 08:34 |
|
Красьо, благодаря за информацията! Очаквах, че Лили ще има концерт във Варна, а се оказа представяне на "Истината". Не виждам дата за летен концерт във Варна. Все пак сте чули някой песни. В Пловдив по същия повод, заради липса на информация не е имало голяма посещаемост и затова Лили не е пяла.
Редактирано от vaciba на 14.07.09 08:35.
| |
Тема
|
[re: vaciba]
|
|
Автор |
newelbi (непознат
) |
Публикувано | 14.07.09 09:07 |
|
Лили оповести че концерта и във Варна ще бъде на 18 август в Летния театър. Журналистите горките дето присъстваха бяха пълна скръб, никаква реакция само едно момиче от БНТ зададе безсмисления въпрос за книгата на Гозес. На мен ми направи много приятно впечатление един руснак, който беше пристигнал същия ден във Варна и беше много щастлив, че присъства на това представяне. Доста дълго говори и Лили много му се зарадва. Беше в добро настроение, но споменаването на филма и Милена Будинова видимо я ядоса, въпреки че жената просто каза че благодарение на този филм сега слуша Лили за първи път на живо и е омагьосана. С други думи филма добър или лош роди нови фенове.
| |
Тема
|
[re: _No_Name_]
|
|
Автор |
Stoyanov (добрият) |
Публикувано | 14.07.09 12:28 |
|
No_Name, я по-кротко...Ти нещо да не ме заплашваш? Да не съм посмял да пусна снимките? Снимките са супер станали. Били сме там с покана и Лили знае, че я снимат. Толкова. Ето и няколко снимки от вечерта.
| |
Тема
|
[re: newelbi]
|
|
Автор |
Stoyanov (добрият) |
Публикувано | 14.07.09 12:41 |
|
newelbi,
много добре правиш това допълнение, просто забравих да спомена руснака (първата снимка с целувката е с него). Концерт ще има в Летния театър на 18 август, Лили Иванова обеща ,че и нови песни ще чуем. Много добре изпълни "Камино" на живо. Това мога да допълня.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mimko 75 (...шепот.) |
Публикувано | 14.07.09 13:12 |
|
Много хубави снимки
| |
Тема
|
|
|
Автор |
вeceлyшka () |
Публикувано | 14.07.09 16:03 |
|
Знаеше, че я снимат отблизо??
| |
Тема
|
|
|
Автор |
abc1973 (искрена) |
Публикувано | 14.07.09 16:32 |
|
Да, хубави са снимките. Благодаря за тях.
| |
Тема
|
[re: abc1973]
|
|
Автор |
Stoyanov (добрият) |
Публикувано | 14.07.09 18:27 |
|
Ето още една яка снимка :
"Животът е като един филм... Доброто и любовта винаги побеждават!"Редактирано от Stoyanov на 14.07.09 18:34.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|