Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:23 14.07.25 
Музикални
   >> Лили Иванова
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Опасно близо - стана Опасно !!!нови  
Автор kora2 (zriala)
Публикувано04.07.09 16:28

Лили е забранила излъчването на последният епизод. Това научих преди минути от режисьорката на филма Милена Будинова. Не е ясно, дали изобщо ще го излъчат. Причини не ми каза, но аз се съмнявам, че това, което екипа на Будинова засне от Олимпия се разминава, с това, което Къркеланов ни показа преди време. Тук възниква въпроса???? Дали това, което гледахме, не се разминава с истината. Дали наистина не е било нагласено? Ще получим ли отговори?

Тема Re: Опасно близо - стана Опасно !!!нови [re: kora2]  
Автор chancce ()
Публикувано04.07.09 16:35

Ами дай да се снабдим с тоя 10-и епизод. За домашно ползване.

Автор Stoyanov (добрият)
Публикувано04.07.09 17:25

Kora2,
кое да е нагласено? По принцип на мен филмчета ми харесват и си ги събрах в колекцията. Ще очакваме и последния епизод да го видим.

"Животът е като един филм... Доброто и любовта винаги побеждават!"

Тема Цигански пътища ....нови [re: Stoyanov]  
Автор vaciba ()
Публикувано04.07.09 17:46

Песен и още една и още и още и още ми звучи :
"Цигански пътища в "началото на лятото" , дълго ще ....
"Когато си на дъното на пъкъла ......"
"Панаири, панаири ....."

Дали думите на Асен Гаргов казани в 9-ти епизод, не предизвикаха тази забрана?
Свикнал съм на всякакви обрати около името Лили Иванова. Така, че мога само искренно да и пожелая да ПЕЕ И ПАК ДА ПЕЕ, ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ!

Редактирано от vaciba на 04.07.09 17:53.

Автор kora2 (zriala)
Публикувано04.07.09 20:28

Лили гледа всеки епизод преди да се излъчи. Съмнявам се, че се е ядосала на Гаргов, защото иначе нямаше да видим и 9 епизод. По скоро нещо около филма за Олимпия ще да е било. Затова си мисля, че го е спряла. Там в Париж, тя не е разрешавала на екипа да снима всичко. Единствено с правилегия е бил Къркеланов. Лили се е опасявала да не се заснеме нещо, което няма да й хареса. Убедена съм въпреки, че екипа в пресата казваше, че са работили перфектно, тя не ги е допускала "опасно" близо. Те са снимали, снимали, и кадрите за Олимпия са тяхното виждане. Може би това я е ядосало. Но само заради многобройните си фенове, не трябваше да спира филма. Можеше да се отрежат кадрите, които не харесва. Хората снимаха близо 6 месеца. И толкова много материал има, че ще стигне за още 10 епизода. После не била капризна. Маниакално прецизна!!! Не! Съмнявам се. Девет епизода, в които гледахме свитата около нея. Хвалебствия, приказки угодни само на нея. Да не забравяме, че книгата й беше озаглавена "Истината". Да ама Не! Едно и също. Как се мръщи, как се гримира, как изисква. Това не е истината, а това, което тя искаше да видим за нея. Боли ме, че го казвам, но е така. Тя била благодарна на своята публика. Случайно да видяхте нейните фенове да са около нея и тя да контактува с тях. Няма такова нещо, няма и да има. На върха е не само защото е велика певица, а защото тази публика купува дисковете й, тази публика пълни салоните й. Малката й свита е преходна, както много от хората били до нея през годините.

Автор /Mилeнa/ (ентусиаст)
Публикувано04.07.09 20:49

Аз пък реших, че пазят филма от зала Олимпия за по-подходящ момент. Например преди концерта в НДК. Защо не?

Освен това си мисля как в зала Олимпия ще снимаш нещо лошо, когато всичко беше фантастично .... Та те кадрите от обикновените хора в залата снимани с джиесеми си бяха хубави, а какво остава за специална техника? Освен нещо в звука да е имало...., не знам.

Автор _No_Name_ (член)
Публикувано04.07.09 20:57

Всичко около този филм беше пълен хаос. Уж беше за Лили, после Будинова каза, че е за епохата от изпълнителите през 70-те и 80-те, а сега се оказа, че е и без финал. В крайна сметка не знаех какво гледах. Имаше и добри попадения на мисли и кадри с Лили, които бяха грубо разсеяни с преливащите от пусто в празно мисли на някои от леличките и чичковците...
Миленчето (Будинова) не си поплюва . Просто след като Лили е одобрила 9-ти епизод, преди излъчването Миленка го е премонтирала, като е добавила още някоя и друга реплика на някои хора... и така нямаме 10-ти епизод.

Колкото до книгата "Истината" , просто това е една гледна точка. Абсолютната истина не съществува.
Същото е като да сме заедно на концерт и колкото и хубаво и прекрасно да премине, ще имаме различни гледни точки за подробностите, детайлите, преживяванията, усещанията....

Тема Re: Опасно близо - стана Опасно !!!нови [re: _No_Name_]  
Автор Shape ()
Публикувано05.07.09 02:00

трябва да признаем правото на лили да не одобри за излъчване материала. все пак от тези неща, с които ние се развличаме и забавляваме, зависи имиджа и кариерата и. освен това мен повече ме интересува истината на лили, отколкото на будинова!
интересното за мен и безценното са непринудените кадри с лили. само заради кадара след концерта в ндк, когато седи сама по чорапогащник на стола и дават хвърлените и обувки YSL си заслужаваше филма и тя, предполагам, го знае. нека все пак покаже, че тя контролира нещата!

една любов...

Тема Re: Опасно близо - стана Опасно !!!нови [re: Shape]  
Автор kora2 (zriala)
Публикувано05.07.09 08:07

Ето някой, който не чете.....Нали точно това казах и аз, да си контролира, да си маха ненужните неща, но имаше толкова заснет материал. Нито Будинова е виновна, нито Лили. Това си е между тях. Но .....Няма виновни, има само пострадали! Стана все едно е бил обявен концерт, недостатъчно пълна зала и концерта се отлага. Само, че тук залата беше препълнена. Хора от цял свят ми звъняха и писаха да питат ЗАЩОООООООООО

Автор merteuil (coordinator)
Публикувано05.07.09 08:14

Съвсем нищо не разбирам от тези неща и в частност - от телевизия, но ми се струва, че подобни филми/предавания/проекти се одобряват предварително, при това не епизод по епизод. Съмнявам се, че Лили казва "Да!" преди излъчването на всяка серия. Ако беше така не трябваше да допусне и да излъчат епизода с "Полет над нощта" и Хачо Бояджиев, където тя ясно обявява: "Айде бе, Исак, кога ще ми напишеш биография?" след всичките пресконференции и панаири, които се случиха по този въпрос.

Като цяло съм разочарована от филма, може би защото тръгнах с твърде голяма кошница с очаквания. Блестящ старт с отслабващ ефект по време на всеки следващ епизод, а сега дори се чувствам леко измамена. На кратко - съгласна съм с kora2. Преразказите с елементи на разсъждения на разни хора около Лили трябваше да са по-сбити, на феновете трябваше да се обърне повече внимание. Мисля, че беше от филма за Олимпия, простете ако греша, но тя казва (парафразирам) "Има една групичка хора, които присъстват на всички мои концерти, но аз не ги познавам." Това е недопустимо. Представях си филма и по-стройно хронологичен, с повече снимков материал (а не 5 снимки на кръст, които се въртят във всеки епизод), с повече песни...При това необятно творчество да се засегнат само десетина песни серия "Детелина"....ами това си е кощунство...

Моята Истина е, че след този филм не харесвам нито повече, нито по-малко Лили. Това е.

Objects in mirror are closer than they appear.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.