Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:33 13.07.25 
Музикални
   >> Лили Иванова
*Кратък преглед

Тема 2 март 2006нови  
Автор Kaily (непостижима)
Публикувано18.03.09 00:04

Здравейте, фенове.
Имам въпрос - отнякъде мога ли да си изтегля концерта на Лили Иванова и Демис Русос на 2 март 2006 г? Или да си го намеря, в най-тежкия случай купя...
И още един такъв - до колко часа пя тогава Лили, концертът май почна в 20.00, после в колко часа пропя Демис Русос?

Трябва ми инфо за тоя концерт, плийз.

Тема Re: 2 март 2006нови [re: Kaily]  
Автор ДaмянМодератор (perdu)
Публикувано19.03.09 20:28

Не се продава този концерт, нито е издаван, нито излъчван в цялост. Има в нета, тук-там по едно-две изпълнения на Лили от него: Нямо кино, Обич.
Това е май.

Автор pi4a_O88 (новак)
Публикувано20.03.09 04:29

Един доста добър концерт. Лили Иванова изпя около 16 песни. Спомена, че трябвало да пее само 40 мин, а пя около час и половина.

1. Нямо кино
2. Кой ражда болката
3. Малка част
4. Часове
5. Обич
6. Осъдени души
7. Девет кръга
8. Стари мой приятелю
9. Танго
10. Експрес танго
11. Щурче
12. Ветрове
13. Без правила
14. Подарих ти любовта
15. Студ
16. Без радио не мога

Телевизията излъчи само няколко песни, които сама Лили явно беше избрала.

Автор kora2 (zriala)
Публикувано21.03.09 14:41

Кейли, имам част от този концерт с участието на Лили. Пиши ми на имейл kora2@abv.bg, а инфото го даде точно Picha;88

Тема Re: 2 март 2006нови [re: kora2]  
Автор kle4o_kibritle4o (член)
Публикувано29.03.09 21:31

Да, този концерт беше невероятен, и аз го имам на диск записан поне това което излъчиха по телевизията.

Тема Re: 2 март 2006нови [re: kle4o_kibritle4o]  
Автор chancce ()
Публикувано29.03.09 22:16

Освен че имаш толкова много неща, случайно и да пописваш стихчета? Щото това, което си оставил в темата "Текстове", особено онова, за което твърдиш, че го е пяла в началото на 60-те, направо ме изумява. Прилича ми на нещо, което ако е било песен, ще да е била доста апокрифна.

Тема Re: 2 март 2006нови [re: chancce]  
Автор _No_Name_ (член)
Публикувано30.03.09 21:02

Чанс, просто "момчето" търси поле за изява. Нито един от неговите текстове не е бил изпят от Лили.

Моля модератора да изтрие тези текстове. Нямаме нужда от несъществуващи песни.

Тема Re: 2 март 2006 [re: _No_Name_]  
Публикувано31.03.09 00:02

Аз не пише стихове, просто споделих 3 текста на песни които ги нямаше в темата. Сигорен съм че са песни на Лили, дори ги имам записани в есна тетрадка с текстове и нейни снимки, пък и то си и пише

Дори съм ги и чувал ако не се лъжа

Тема Re: 2 март 2006нови [re: kle4o_kibritle4o]  
Автор Ary ()
Публикувано31.03.09 01:32

savi_9O, хайде малко по-зряло отношение, става ли :)
Дъниш се в стила си на писане, а и с някои факти, които така публично си оповестил, че с колкото и акаунта да влезеш, пак сам ще се разкриеш :)

Тема Re: 2 март 2006нови [re: Ary]  
Публикувано31.03.09 13:13

Съжелявам много но него познавам този човек, бъркате ме с другиго полудял по Лили

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.