|
Тема
|
2 март 2006
|
|
Автор |
Kaily (непостижима) |
Публикувано | 18.03.09 00:04 |
|
Здравейте, фенове.
Имам въпрос - отнякъде мога ли да си изтегля концерта на Лили Иванова и Демис Русос на 2 март 2006 г? Или да си го намеря, в най-тежкия случай купя...
И още един такъв - до колко часа пя тогава Лили, концертът май почна в 20.00, после в колко часа пропя Демис Русос?
Трябва ми инфо за тоя концерт, плийз.
| |
Тема
|
Re: 2 март 2006
[re: Kaily]
|
|
Автор |
Дaмян (perdu) |
Публикувано | 19.03.09 20:28 |
|
Не се продава този концерт, нито е издаван, нито излъчван в цялост. Има в нета, тук-там по едно-две изпълнения на Лили от него: Нямо кино, Обич.
Това е май.
| |
|
Един доста добър концерт. Лили Иванова изпя около 16 песни. Спомена, че трябвало да пее само 40 мин, а пя около час и половина.
1. Нямо кино
2. Кой ражда болката
3. Малка част
4. Часове
5. Обич
6. Осъдени души
7. Девет кръга
8. Стари мой приятелю
9. Танго
10. Експрес танго
11. Щурче
12. Ветрове
13. Без правила
14. Подарих ти любовта
15. Студ
16. Без радио не мога
Телевизията излъчи само няколко песни, които сама Лили явно беше избрала.
| |
Тема
|
Re: 2 март 2006
[re: Kaily]
|
|
Автор |
kora2 (zriala) |
Публикувано | 21.03.09 14:41 |
|
Кейли, имам част от този концерт с участието на Лили. Пиши ми на имейл kora2@abv.bg, а инфото го даде точно Picha;88
| |
|
Да, този концерт беше невероятен, и аз го имам на диск записан поне това което излъчиха по телевизията.
| |
|
Освен че имаш толкова много неща, случайно и да пописваш стихчета? Щото това, което си оставил в темата "Текстове", особено онова, за което твърдиш, че го е пяла в началото на 60-те, направо ме изумява. Прилича ми на нещо, което ако е било песен, ще да е била доста апокрифна.
| |
|
Чанс, просто "момчето" търси поле за изява. Нито един от неговите текстове не е бил изпят от Лили.
Моля модератора да изтрие тези текстове. Нямаме нужда от несъществуващи песни.
| |
|
Аз не пише стихове, просто споделих 3 текста на песни които ги нямаше в темата. Сигорен съм че са песни на Лили, дори ги имам записани в есна тетрадка с текстове и нейни снимки, пък и то си и пише Дори съм ги и чувал ако не се лъжа
| |
|
savi_9O, хайде малко по-зряло отношение, става ли :)
Дъниш се в стила си на писане, а и с някои факти, които така публично си оповестил, че с колкото и акаунта да влезеш, пак сам ще се разкриеш :)
| |
|
Съжелявам много но него познавам този човек, бъркате ме с другиго полудял по Лили
| |
|
|
|
|