|
Тема
|
Лили репетира като звяр
|
|
Автор |
_No_Name_ (минаващ) |
Публикувано | 12.11.08 00:28 |
|
Лили Иванова вчера побърка музикантите си от репетиции в зала 1 на НДК. Уникалната перфекционистка отново демонстрира как трябва да изглежда и звучи стопроцентовият спектакъл и има ли той почва у нас. Поппримата остана на сцената до късни доби, за да проконтролира подготовката за цялото шоу от а до я. "Нали чувате какво се случва тук. Трябва да свърша цялата работа до довечера", каза Лили по телефона за "Стандарт".
Тя излиза триумфално довечера за първия си концерт. Вероятно тоалетите, които ще смени, са само класика - бяло и черно. Ако Лили е в настроение, може да заложи и на елементи и аксесоари от неохипи вълната. Тя е царица на атрактивната визия, чиято концепция майстори най-често сама. Повечето от моделите в гардероба й са творение на италиански дизайнери.
За довечера и за утре, когато е второто зрелище за народа, билети няма отдавна. Цената им е от 50 до 100 лв. Всъщност Лили първо обяви само един концерт, но необузданият интерес и възторг на феновете я провокираха да посочи и дублираща дата. Явлението е без аналог - само 10 дни след като билетите се появиха на касите в НДК, просто бяха изкупени. Талоните за правостоящи също свършиха.
Лили излиза с триото музиканти, на които напоследък пише шест плюс въпреки традиционно огромните си изисквания. Тя ще изпълни най-големите си хитове и нови песни. Нови са аранжиментите на "Ръцете ти" и "Боянският майстор". bTV ще излъчи концерта.
Лили е категорична, че шоу от подобен мащаб прави за последен път през тази година. След него тя продължава подготовката за грандиозната изява в парижката "Олимпия" на 9 януари. В НДК трябва да пристигнат и шефовете на легендарната зала.
Албена Атанасова в-к " Стандарт", 12.11.2008г.
| |
|
От всичко това аз не разбрах друго, освен че " интереса бил НЕОБУЗДАН " и че били пуснати ТАЛОНИ , а не билети за правостоящи.
Лично аз съм ходил до НДК и видях, че за правостоящи се продават също билети, а не талони.Мисля, че Лили Иванова заслужава по-стилен и качествен журналистически стил и език...
| |
|
Ех, бе Слънчогледчо изпуснал си най-важното! Новите аранжименти на Ръцете ти и Боянският майстор
Но понеже усещам, че общуваш с третия вид, тъй де, всички ни прати за зелен хайвер в халите да търсим новия диск за 18 лева
Та имам да те питам нещо много спешно!!!
Дата ми на раждане е 15.05.1993г. , 14.00 часа на обяд, с асцедент Скорпион!
Въпросите са ми:
1. Имам ли негативна енергия?
2. Защо учителката по математика ме мрази?
3. Ще ме зареже ли гаджето ?
Благодаря предварително
| |
|
Макар че няма да седна да ти правя безплатно хороскоп, понеже си мой човек ще ти отговоря на по-важните въпроси.
1.Имаш негативна енергия, но има начини да бъде премахната.
2.Учителката ти по математика в никакъв случай не е толкова голям проблем, колкото хилядите правостоящи, които ще се мотаят пред chancee
3.Естествено.
Редактирано от Slunchogledcho на 12.11.08 16:12.
| |
|
|
|
|