|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
БРОЕНЕТО ЗАПОЧВА...7 дни до концерта
|
|
Автор |
Slunchogledcho (член) |
Публикувано | 06.11.08 02:28 |
|
Последна възможност да продадете билетите си
и да си закупите правостоящи
Пък чудото и панаира ще се види на концерта.Зала 1 този път ще е Дядовата ръкавичка.Вече се очертава поне най-малко 870 правостоящи да се пречкат пред chancee
Така че, chancee по-добре продай това злощастно седящо място, обкръжено от правостоящи и си купи един нормален правостоящ билет сред многохилядното правостоящо мнозинство
Редактирано от Slunchogledcho на 06.11.08 02:31.
| |
|
Стига с тази търговия.
Толкова ли си изпаднал? Хващай се някъде да изкараш някой лев, че ми писна да чета само обявите ти за разпродажби на това, което е останало от имуществото ти.
По-добре разкажете как се готвите за концерта?
| |
Тема
|
Re: БРОЕНЕТО ЗАПОЧВА...7 дни до концерта
[re: ZLATlN]
|
|
Автор |
chancce () |
Публикувано | 06.11.08 20:18 |
|
Аз съм предупредил в работата да не ме броят в тези два дни за особено полезен. Ще си доработя друг път. Открих къде са ми двете съдийските свирки и ще ги взема на концерта. Помпони няма да взимам, защото са демоде. Ако никой не купи тромба, ще купя някаква. Какво забравям?
| |
|
На 3 .12 в зала 1 ще има концерт на КИЧКА, след като се завлякохте на Георги Христов и на кой ли още не, не може да не уважите КИЧКА...
Редактирано от Slunchogledcho на 07.11.08 02:52.
| |
|
Може, може.... на 3-ти Лили има участие извън София
| |
|
През декември Лили трябва да си почива , какви са тези участия преди Олимпия
Макар, че си спомням една от рядко интересните мисли на Драго Драганов:
" Не мога да разбера понякога Лили, за някои участия в някое село се нагласява и гримира повече, отколкото за зала 1 на НДК..."
Ето именно това донякъде дава отговор на загатката Лили Иванова...
Също така цитирам Джорджо Валенти:
2003 г. репетиции на Лили Иванова в летния театър - Варна.
На оградата на театъра има зяпачи и Лили моли да бъдат помолени да не я смущават.Джорджо Валенти вижда, че са чужденци и го съобщава на Лили, а тя спокоино отговаря:
" Като са чужденци , да си ходят в чужбина..."
Това е Лили Иванова - символ на българския народ.
Въпреки това се учудвам, вече не помня кой... дали беше
chancce или някой друг... да не вкарвам човека в грях... преди няколко години беше казал , че един от този фен клуб бил "образован младеж".Съжалявам, но това нито е образ на образована младеж, нито на милионите фенове на Лили...Това единствено е образ на тоталитарна първосигналност и простотия...
Без да се обиждаме...Слава Богу вече има нова младеж, а въпросното лице отдавна не е младеж...Както казва Лили "По-добре млад на 70, околкото да бъдеш един млад мъртвец, примерно на 26 или там някъде..."
И също така не знам кой тук има права да редактира мнения, пак без да се обиждаме, но ако е Дамян , съжалявам, но по-лесно се отслабва, отколкото поумнява...Ако един човек е добър с Божията помощ лека по лека ще отслабне траино, но ако е тъп, то и да отслабне временно след няколко години пак ще заприлича на свиня.Ако друг трие на поразия, да ме извинява...
Образ на феновете са хората идващи от цяла България , особено от Варна :) даже и от Израел да видят Лили...Редактирано от Slunchogledcho на 07.11.08 03:37.
| |
|
Концерта на Кичка е на 3 декември, но тя е резервирала зала 1 и на 2 декември за репетиции Та който не може на 3-ти, да иде на 2-ри
| |
|
Сгурно на 2ри ще пее на живо , а на 3ти на плеибек.Макар, че Кичка е гласовита, има опит от кръчми да пее на живо и може, но едва ли ще рискува в зала 1
Лили постъпва по-хитро репетиция на 12, концерт на 13
Според вас колко на колка процента е риска в един от двата дни да има земетресение?И в кой ден вероятността е по-голяма, за да не ходя.
Редактирано от Slunchogledcho на 07.11.08 20:22.
| |
|
Кичка-...ичка не ме интересува. Според мен малцина са онези, които биха се бръкнали и с 3 лева за билет за концерт на тази кръчмарска певица. Дори да ми дават пари, няма да я гледам. За Георги Христов бих дал 2.50 лева но само ако имам време да ходя на негов концерт. За Йорданка бих взел 2.50 лв., за да я гледам и слушам на живо.
| |
|
Ако е 3 лева аз отивам за Кичка бих дал до 7
Редактирано от Slunchogledcho на 07.11.08 21:44.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|