|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
откриване на хотел
|
|
| Автор |
chancce () |
| Публикувано | 15.09.06 09:55 |
|
|
Лили пя снощи на откриването на новия четиризвезден хотел "Скайуей" в Симеоново. Много изискано място. Лили изпя 12 песни, но по-подробно може да разкаже Златин, защото аз пристигнах доста късничко.
Единственото нещо, което мога да кажа в допълнение е, че в сряда Лили е снимала в студио клип към "Помниш ли моите сънища". Днес ще снима друг клип - към песента "Какво си ти", в един много модерен хотел в покрайнините на София.
На 18 ще има концерт във Велико Търново, както знаете, а същата седмица, но не запомних датата, ще пее на гала вечерта на закриването на медицинския конгрес в курорта "Албена". Не знам все още къде точно, но ще научим.
| |
|
|
|
Аз защо чух,че "Какво си ти" е заснет на морето?
...щом повдигнеш ръка,да погалиш сега...Знай това съм аз!...
| |
|
|
|
23.09
| |
|
|
|
Да, на 23 септември ще пее на галавечерта на медицинския конгрес в Албена
| |
|
Тема
|
Re: откриване на хотел
[re: chancce]
|
|
| Автор |
ZLATlN (непознат
) |
| Публикувано | 18.09.06 11:24 |
|
|
Наистина беше много изненадващо, Лили беше много елегантна и хубава и се радваше на голямо внимание. Аз съм присъствал и на други подобни събития, на които са пели Каризма и Мария Илиева нпраимер, но никой от присъстващите не има обръща особено внимание, най-много на кратя на някоя песен да изпъколпляскат няколко гости.
Сега не беше така, всички се бяха наредили около сцената и слушаха внимателно целия концерт, от началото до края. Прогарамата беше стандартна, съдържаше около 12 -15 песни по реда, които обикновено Лили ги представя в последно време.
| |
|
Тема
|
[re: chancce]
|
|
| Автор |
dmax68 (новак) |
| Публикувано | 29.09.06 13:48 |
|
|
А концерт ще има ли или програмата й включва хотели, магазини, автогари и медицински конгреси? Разбирам, че това е много лесно като организация, взимаш онзи дето пуска плейбека и отиваш. Но за един ценител като теб на изкуството на една световна звезда това не не удовлетворява, нали Чанс ?
| |
|
|
|
Нямаше плейбек за твое съжаление.
| |
|
Тема
|
[re: dmax68]
|
|
| Автор |
ZLATlN (непознат
) |
| Публикувано | 04.10.06 13:11 |
|
|
Ама тя Лили в хотела въобще даже не се правеше, че пее. Пуснаха последните записи, които тя е правила (бяха поне от преди 30 години), тя танцуваше на тях и правеше стриптийз. Беше ужасно вълнуващо.
Сега може да го напишеш това в твоето списание или пък да издадеш нова книга за това как Лили вече никъде не пее и никой за нищо не я търси.
Редактирано от ZLATlN на 04.10.06 13:13.
| |
|
Тема
|
[re: ZLATlN]
|
|
| Автор |
rstch (приятел) |
| Публикувано | 04.10.06 20:17 |
|
|
Zlatin, лъжеш най-безочливо - на концерта на Лили Иванова Лили Иванова не е била!!! Как можеш да боготвориш "записи, които тя е правила (бяха поне от преди 30 години)", освен това как си представяш старица на около 136 години да танцува, а пък с това съсухрено тяло и тези къси крака и стриптийз да прави... Ама много лъжеш - това е защото си заслепен фанатик!!!
"Дори да ни делят различни истини, не сме ли все е едни и същи хора..."
| |
|
Тема
|
[re: rstch]
|
|
| Автор |
chancce () |
| Публикувано | 04.10.06 23:45 |
|
|
Ми той къде е виждал истински стриптийз, че да има база за сравнение?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|