Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:08 12.11.25 
Музикални
   >> Лили Иванова
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема откриване на хотелнови  
Автор chancce ()
Публикувано15.09.06 09:55

Лили пя снощи на откриването на новия четиризвезден хотел "Скайуей" в Симеоново. Много изискано място. Лили изпя 12 песни, но по-подробно може да разкаже Златин, защото аз пристигнах доста късничко.
Единственото нещо, което мога да кажа в допълнение е, че в сряда Лили е снимала в студио клип към "Помниш ли моите сънища". Днес ще снима друг клип - към песента "Какво си ти", в един много модерен хотел в покрайнините на София.
На 18 ще има концерт във Велико Търново, както знаете, а същата седмица, но не запомних датата, ще пее на гала вечерта на закриването на медицинския конгрес в курорта "Албена". Не знам все още къде точно, но ще научим.

Тема Re: откриване на хотелнови [re: chancce]  
Автор liliivanova.forumer.com (Нямо кино)
Публикувано15.09.06 10:45

Аз защо чух,че "Какво си ти" е заснет на морето?

...щом повдигнеш ръка,да погалиш сега...Знай това съм аз!...

Автор /Mилeнa/ (минаващ)
Публикувано17.09.06 15:45

23.09

Тема Re: откриване на хотелнови [re: /Mилeнa/]  
Автор chancce ()
Публикувано17.09.06 16:08

Да, на 23 септември ще пее на галавечерта на медицинския конгрес в Албена

Автор ZLATlN (непознат )
Публикувано18.09.06 11:24

Наистина беше много изненадващо, Лили беше много елегантна и хубава и се радваше на голямо внимание. Аз съм присъствал и на други подобни събития, на които са пели Каризма и Мария Илиева нпраимер, но никой от присъстващите не има обръща особено внимание, най-много на кратя на някоя песен да изпъколпляскат няколко гости.
Сега не беше така, всички се бяха наредили около сцената и слушаха внимателно целия концерт, от началото до края. Прогарамата беше стандартна, съдържаше около 12 -15 песни по реда, които обикновено Лили ги представя в последно време.

Автор dmax68 (новак)
Публикувано29.09.06 13:48

А концерт ще има ли или програмата й включва хотели, магазини, автогари и медицински конгреси? Разбирам, че това е много лесно като организация, взимаш онзи дето пуска плейбека и отиваш. Но за един ценител като теб на изкуството на една световна звезда това не не удовлетворява, нали Чанс ?

Тема Re: откриване на хотелнови [re: dmax68]  
Автор chancce ()
Публикувано30.09.06 13:02

Нямаше плейбек за твое съжаление.

Тема Re: откриване на хотелнови [re: dmax68]  
Автор ZLATlN (непознат )
Публикувано04.10.06 13:11

Ама тя Лили в хотела въобще даже не се правеше, че пее. Пуснаха последните записи, които тя е правила (бяха поне от преди 30 години), тя танцуваше на тях и правеше стриптийз. Беше ужасно вълнуващо.

Сега може да го напишеш това в твоето списание или пък да издадеш нова книга за това как Лили вече никъде не пее и никой за нищо не я търси.

Редактирано от ZLATlN на 04.10.06 13:13.

Тема Re: откриване на хотелнови [re: ZLATlN]  
Автор rstch (приятел)
Публикувано04.10.06 20:17

Zlatin, лъжеш най-безочливо - на концерта на Лили Иванова Лили Иванова не е била!!! Как можеш да боготвориш "записи, които тя е правила (бяха поне от преди 30 години)", освен това как си представяш старица на около 136 години да танцува, а пък с това съсухрено тяло и тези къси крака и стриптийз да прави... Ама много лъжеш - това е защото си заслепен фанатик!!!

"Дори да ни делят различни истини, не сме ли все е едни и същи хора..."

Тема Re: откриване на хотелнови [re: rstch]  
Автор chancce ()
Публикувано04.10.06 23:45

Ми той къде е виждал истински стриптийз, че да има база за сравнение?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.