|
Тема
|
Във Варна отново в новогодишната нощ ....
|
|
Автор |
vaciba () |
Публикувано | 29.12.06 21:13 |
|
.... ще пее примата.
м-САТ ще излъчи директно концерта.
| |
Тема
|
Re: Във Варна отново в новогодишната нощ ....
[re: vaciba]
|
|
Автор |
Kaминaндo (Каминандо :)) |
Публикувано | 30.12.06 10:17 |
|
Да и се радвам,за което В четвъртък с цял антураж от музиканти от дома й на ул."Оборище" тръгнаха към Варна. :) Бяха много сладки
...в манастир не искам да умра,знам от мен не става монахиня...
| |
Тема
|
[re: Kaминaндo]
|
|
Автор |
/Mилeнa/ (член) |
Публикувано | 31.12.06 02:44 |
|
По пътя се отбиха в Сливен в театъра по покана на кмета и после във Варна. Театърът, се е пръскал по шевовете си. Бил е върховен концерт.
| |
Тема
|
[re: /Mилeнa/]
|
|
Автор |
stoyanov (добрият) |
Публикувано | 01.01.07 14:14 |
|
Лили Иванова освен изявата на площада във Варна е пяла и в други заведения и също в супермаркет "Пикадили"... Интересното при изпълненията на площада беше, че Лили отново беше в невероятна форма и подскачаше като младо девейче, пя повечето на запис, но и всички останали певци пяха на запис. Единственото живо изпълнение беше на "Детелина". По едно време луд фен се промъкна на сцената и постави едно синджирче с кръстче на Лили, естествено Лили се стресна и не даде да я целунат... Какво ли не правят феновете за любимката си.
"Животът е като един филм... Доброто и любовта винаги побеждават!"
| |
|
На сайта на Импакт прес груп има снимка от участието на Лили в новогодишния концерт във Варна.Редактирано от bgestrada.com на 02.01.07 18:19.
| |
|
Тук ли ? Нещо не ги намирам,ще се радвам да ги дадеш тук.
За тебе бях смисъла на всеки ден ... днес съм вече дъх студен ...
| |
|
Да, на този сайт - кликваш най-горе в ляво на latest pictures и на втората страница някъде по средата е. Вчера пробвах да сложа малката снимка във форума, но явно линка има някаква защита, защото не се появяваше.
| |
|
| |
|
| |
Тема
|
[re: vaciba]
|
|
Автор |
Дaмян (можещ) |
Публикувано | 19.01.07 21:52 |
|
| |
|
|
|
|