Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:21 07.12.25 
Музикални
   >> Лили Иванова
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Новият сайт на Лили тръгнанови  
Автор chancce ()
Публикувано19.01.06 00:37

Новият сайт на Лили, наречен "официален" вече работи. Адресът е www.lili.bg
Според мен все още не е докрай готов, но секцията с албумите е пълна. Открих тук таме малки грешчици, но пък сайтът дава възможност да пишете директно на Лили или на уебмастера, има също секция за коментари на почитатели и изобщо - обещава да стане нещо хубаво, стига да се развива. От сайта ще научите, че в понеделник примата има концерт в Благоевград, в зала "Яворов", както и за изявите в Б 29

Тема Re: Новият сайт на Лили тръгнанови [re: chancce]  
Автор /Mилeнa/ (новак)
Публикувано19.01.06 02:10

Сайта е много красив и има много нови и невиждани снимки на Лили, които са страхотни. Освен това, което каза chancce днес е премиерата на клипа на Камино, но не пише къде.
Успех на новия сайт!
Сега вече Лили има 3 хубави сайта. Единият е най-пълен, другият е много красив, а третия красив, нов и официален.
Пожелавам на всички, които правят сайтовете да са все така всеотдайни и неуморни в извайването на интернет образа на феноменалната Лили Иванова.

Тема Re: Новият сайт на Лили тръгнанови [re: /Mилeнa/]  
Автор vaciba ()
Публикувано19.01.06 08:59

Б Р А В О ! ! !
Най-сетне!
ХАРЕСА МИ !

Тема Re: Новият сайт на Лили тръгнанови [re: vaciba]  
Автор Hoщeн яcтpeб (връхлитащ)
Публикувано19.01.06 15:45

И на мен ми хареса много! Това се казва вече официален сайт! Доста пълен, че и повечето текстове от албумите ги има. Много красив сайт!

Нашата Лили:

Тема Re: Новият сайт на Лили тръгнанови [re: Hoщeн яcтpeб]  
Автор /Mилeнa/ (новак)
Публикувано20.01.06 10:31

Днес сутринта по БТВ са давали репортаж от промоцията на сайта и клипа на Камино, за което аз си мислех снощи, че може така да стане, а днес забравих да пусна БТВ.
Ето и снимки от промоцията:

Тема Re: Новият сайт на Лили тръгнанови [re: /Mилeнa/]  
Автор vaciba ()
Публикувано20.01.06 11:47

Разгледах информацията на булфото. Дано Лили да дапази положителното си отношение към нета и по-точно към необходимостта в 2006 г. звезда като нея да има актуален сайт.

Тема Re: Новият сайт на Лили тръгнанови [re: chancce]  
Автор Shape (непознат )
Публикувано20.01.06 19:38

Ne6to ne moga da go otvorq tozi sait ot 4ujbina, vwzmojno li e ? Vijdam, 4e trqbva Macromedia.

Тема Re: Новият сайт на Лили тръгнанови [re: Shape]  
Автор /Mилeнa/ (новак)
Публикувано21.01.06 02:06

Казаха ми, че се отваря от щатите за 10мин. Трябва firefox и да си изтеглиш Macromedia Flash Player 8 и после търпение. Всичко с .bg се отваря бавно.

Тема Репортажа от BTVнови [re: /Mилeнa/]  
Автор nicki_mm (познат)
Публикувано21.01.06 13:07

Репортажа беше точно 5 минути и вървеше на фона на клипа "Камино".
Така и не се разбра къде е мястото на събитието. Дадоха само Лили но не и самата обстановка. Тя изглеждаше прекрсно!
Ето какво сподели:
- Тя е вечно жива!(песента"Камино") Това е може би най-живата ми песен с много други. Без тази песен не минава нито един концерт. Поднасям я винаги в различни аранжименти, в различен музикален съпровод. Видяхте четвъртият вариянт (зрителите по бТВ гледаха клипа). Следващият път ще направя две цигулки може би, но ще видим.
- Това е вторият клип с екипа на Ники Нанков. Аз съм много доволна от тях. Незнам дали те са доволни. Сега предстои трети клип ( не се разбра на коя песен). Сигурно началото на февруари.
- Обичам предизвикателствата. Винаги искам да имам нещо съвсем различно, съвсем ново. Една нова песен дава един много свеж нюанс на цялата програма.
- Немога да не съм удоволетворена, но аз винаги съм недоволна от себе си и винаги търся нещо с което все повече и повече да се доказвам. Не лежа на стара слава. Тя не ме топли. Много сериозно гледам на своята работа. Даже прекалено сериозно.
-Любовта? Човек ако дава любов значи той притежава и заслужава да получи.
Щом той не дава любов значи за нищо не става.

Тема Re: Репортажа от BTV [re: nicki_mm]  
Автор /Mилeнa/ (новак)
Публикувано21.01.06 15:03

Разбрах, че днес трябва да има нещо в "Нощен труд". В неделя по ВВТ от 17ч. и в неделя по канал 1 в предаването "Елит". Снащи са давали по канал3 нещо от промоцията, което ще повторят мисля в понеделник от 10ч. сутринта, но не съм много сигурна. До сега всичко, което е минало пропуснах.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.