|
|
|
Тема
|
Как си обяснявате
|
|
| Автор |
fujara (непознат
) |
| Публикувано | 01.04.05 13:12 |
|
|
факта ча за Емил Димитров нямаше клуб в Дир-а? За Георги Христов също няма, за Йорданка Христова, Марги Хранова и още много други. Питам тук за да разбера как може да направим клубове и за други изтъкнати изпълнители, както вие тук сте направили за Лили Иванова.
| |
|
Тема
|
Re: Как си обяснявате
[re: fujara]
|
|
| Автор |
vaciba (приятел) |
| Публикувано | 01.04.05 14:24 |
|
|
За това как се прави клуб в dir.bg питай модераторите на този клуб
Дамян и jasen .
Ако искаш остави им бележки .
А за да съществува един клуб в dir.bg мисля , че все пак трябва да има интерес на повече хора към него , т.е. към тематиката за която е създаден.
В случая ти питаш за поп изпълнители от "средното" или "по-старо" поколение.
Аз също съм разглеждал списъка с клубовете на поп изпълнителите и групите и ми е направило впечатление , че е много кратък.
Редактирано от vaciba на 01.04.05 14:26.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | ND (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.04.05 17:04 |
|
|
George Michael сьщо няма клуб, вьпреки, че последният му албум се дистрибутира от SONY, UK и беше определен от 630 радио-станций в UK за певец номер едно през последните 25 години. Но пьк има сайт, който е направен професионално, обновява се периодично и всички, който тьрсят инфо го намират там, а не от разпитване и слухове. Но както уточнихме това се заплаща и е поверено в рьцете на екип от професионалисти.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ary () |
| Публикувано | 04.04.05 20:43 |
|
|
fujara, това с откриването на нов клуб към dir.bg е доста спорен въпрос. Аз самата преди време зададох подобен въпрос (не в този клуб), но така и не получих точен отговор. Единственото, с което мога да ти помогна, е да ти дам един линк, на който да погледнеш разглежданите теми. А той е: http://clubs.dir.bg/postlist.php?Cat=1&Board=newclubs
Аз обаче си мисля, че дори и да има някакви въведени правила и изисквания за създаване на нов клуб, то те не се спазват или поне не за всеки случай.
А затова защо такива безпорни звезди на българската музика като Емил Димитров, Маргарита Хранова, Йорданка Христова, Георги Христов, Васил Найденов и още няколко имена нямат свои клубове, е доста дълга тема. vaciba е посочил само една от многото причини затова, макар че аз лично бих поспорила затова, че "за да съществува един клуб в dir.bg мисля , че все пак трябва да има интерес на повече хора", както и затова, че има значение, към коя възростова група спада съответният изпълнител.
| |
|
Тема
|
[re: ND]
|
|
| Автор |
Ary () |
| Публикувано | 04.04.05 20:46 |
|
|
ND, не бъркай България със САЩ, Англия и останалите страни, които са еталон за музикален бизнес.
| |
|
Тема
|
[re: Ary]
|
|
| Автор |
Anakin (фен на Лили) |
| Публикувано | 14.11.05 09:03 |
|
|
Вече има фен клуб на Васил Найденов. На адрес:
Мигът, изпълнен с обич, е вълшебен
и по-безкраен и от вечността.
| |
|
Тема
|
[re: Anakin]
|
|
| Автор |
Anakin (фен на Лили) |
| Публикувано | 15.11.05 10:11 |
|
|
Сбъркал съм адреса на фен клуба без да искам. Истинския адрес е:
| |
|
|
|
v ima forum za pove4eto ot golemite imena ot bylgarskata estrada
Редактирано от www.bgestrada.hit.bg на 15.11.05 22:09.
| |
|
|
|
Това не е само някакъв форум за Васил Найденов, а фен клуб, където има и повечето текстове, а също дискография, интервюта и т.н. Според мен той и Лили Иванова заслужават отделни фен клубове, а не накуп при другите певци.
| |
|
Тема
|
[re: Anakin]
|
|
| Автор |
fujara (новак) |