Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:20 10.11.24 
Музикални
   >> Лили Иванова
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема БГРадио си имат свое мнениенови  
Авторл69 (Нерегистриран)
Публикувано01.03.02 02:47

Днес бяха обявени окончателните номинации за наградите на БГ-Рьдио на база "гласуване". Въз основа на това"гласуване" Лили Иванова не фигурира никъде!!! Или аз крайно изтъпявам,или наистина хората харесват Ирра,Ирина Флорин,Йоанна и това чудо на природата,което се казва НЕТИ и което не само че не умее,но и не трябва да опитва при никакви обстоятелства,дори и при заплаха с оръжие,да пее на живо. Е,дали това е избора на новото поколение,или просто "избора на богатия импресарио",или просто БГ-радио си има свое мнение...о,ужас това са новите гласове!!!

л69!

Тема Re: БГРадио си имат свое мнениенови [re: л69]  
Авторkekи (Нерегистриран)
Публикувано01.03.02 02:51

БГРадио продуцират Нети... А БГРадио не е българската музика. Имат си момичетата батковци да плащат за всичко!

Тема Re: БГРадио си имат свое мнение [re: л69]  
Авторл69 (Нерегистриран)
Публикувано01.03.02 02:57

А тия батковци,след като им бутнат и им писне от сладките каки,решили да стават певици?...Тогава тия каки... ще гледат пак номера на фанелката на Лили Иванова. Яд ме е че всички "нови" си мислят че с тях започва света,преди тях даже не е имало живот на планетата!

Автор jjМодератор (възприемчив)
Публикувано01.03.02 19:22

Ха, еми това е потресаващо, като се има предвид, че в историята на бг-поп музиката албума "Любовта..." е единствения, издаден по изпълнения на живо!!!

Нямам нищо против - не съм се отчаял от новото бг-поколение, което заема предните позиции в поп-музиката (въпреки концерта в памет на Йосиф Цанков), но това си е просто нежелание да се види очеизваждащ факт! Няма кой да заеме мястото на Лили за изпълнител на живо!

До едно време много вярвах и в обективността на БГ-радио, но явно се стига и там до ексцесии и си позволяват да си правят каквото искат, използвайки гакта, че Лили Иванова в момента няма мениджър, който да им припомни, че все пак трябва да следват някаква обективност...

Какво тук значат 32 албума и близо 40 години непомрачена сценична кариера... Важното е еднодневката да оцелее.

Аз лично харесвам "Луната спи" на Нети и смятам, че това е една песен, която заслужава голямо внимание. Нети не съм слушал на живо, но вече на нищо не бих се очудил... А Ирра, според мен, вече залезе - преди да е изгряла. Нито глас, нито музика, нито сценичност, нито артистизъм... Просто една напомпана от въздуха и силно рекламирана псевдозвезда.

Надявам се Мария Илиева да си получи заслуженото, защото е талантлива, въпреки не особено хубавия си първи албум. Около нея има способни хора...

Елементарно, Уотсън!

Тема Re: БГРадио си имат свое мнениенови [re: jj]  
Авторл69 (Нерегистриран)
Публикувано02.03.02 00:48

Йей,ти си някакъв страшен фен! Бог си! Изумена съм от информацията с която ме заля!!! Не,че в БГРадио \визирам Ана-Мария\знаят какво правят, две мнения няма. Може би наистина номинациите да са въз основа на гласуването. Нека сме откровени и с ръка на сърцето си кажем,колко са феновете на Лили днес...и по-точно ,колко от тях биха гласували...
Гласуват децата,пуберите,феновете на рапа и "новите звезди"...Феновете на Лили са друго ниво,друга класа,други хора...те даже не слушат БГРадио, а РЕТРО радио.
На адрес:www.bulgariantop.bg гласувай за наградите на "ФОРТЕ"\тв-предаването наБНТ\ Избираш по 5,които да номинираш във всяка категория.

Автор jjМодератор (възприемчив)
Публикувано02.03.02 12:06

Ехе, чак пък бог...
Ми просто харесвам музиката и слушам от нея колкото се може повече, имам си ясна представа за това, което харесвам и за това, което се харесва и, мисля си, обективно правя разликата между тези неща...

Вярвай ми - хората харесващи Лили Иванова (или отдаващи й нужното уважение) са достатъчно много, но повечето от тях са обезверени, че именно интернет е начина по който да се популяризира нейнотот творчество, защото, гарантирам ти, само тук (откакто се грижа за клуба) и във фен-клуба й можеш да получиш адекватна комуникация на тема Лили Иванова. Всичко останало са абсолютни, празносмислени роптания на някакви комплексирани хорица, подправени със сочен вулгарен език...

Критиката е хубаво нещо и никога не съм харесвал факта, че хората около Лили я дистанцират по някакъв начин от тази критика... Тя е професионалист, ясно, но не веднъж сме били свидетели на това как неинформираността и влиянието на недоброжелателни, но близки до нея хора, я манипулират под прикритието на "приятелски" съвет. Толерирам и критиката тук, само да е написана на език, подходящ за коментар.

Та така стоят нещата...

Що се отнася до положението тук - ерата на изцепките, вери сори, в този клуб вече свърши и въобще не се притеснявам, че ме обвиняват в цензура - дал дир-а още 500 форума, в повечето от тях изцепките доминират - нека си пишат хората.

Поздрави,
jj

Елементарно, Уотсън!

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.