|
|
|
Тема
|
Николай Михайлов в Ливърпул!
|
|
| Автор |
BigBirdy (sin) |
| Публикувано | 27.06.07 18:38 |
|
|
Ами сега?! Гръм от ясно небе.
Не знам Лъчо Танев ли е финтирал Фиорентина или Ливърпул са изскочили с някаква невероятна оферта в последния момнет, но тука има нещо гнило.
Успех все пак, важното е, че повече няма да гледаме автоголове през краката в ШЛ
Blau ist schlau,rot ist bloed!
| |
|
Тема
|
Re: Николай Михайлов в Ливърпул!
[re: BigBirdy]
|
|
| Автор |
bluefan (НАТУРАЛЕН) |
| Публикувано | 27.06.07 21:20 |
|
|
Лекето има талант и дано го реализира далеч от Син Сити
УМРИ предателю
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
muffa (цска=турци) |
| Публикувано | 27.06.07 22:24 |
|
|
гела аз се въздържах да го псувам дори и Оня път.
има всички данни да стане голям вратар, и си мисля, че ще стане..дали в Ливърпул, или ще го преотстъпят веднага, но мисля, че в Англия ще се наложи..там не те обезглавяват за една грешка веднага - сиймън и дудек да вземем.
"...Ние не може да не отбележим, че "ЦСКА-Септемврийско знаме" е рожба на Народната власт..."
| |
|
Тема
|
[re: muffa]
|
|
| Автор |
bluefan (НАТУРАЛЕН) |
| Публикувано | 27.06.07 22:56 |
|
|
е то да беше ЕДНА грешка иди дойди
УМРИ предателю
| |
|
|
|
За гола между краката в мача в ВЕРДЕР само ще ти кажа, че какъвто срам брах...имам основание да му се сърдя...Точно тогава бях в Хановер и гледах мача в една кръчма, заобиколен от поне сто пияни немски фена на Вердер, които се подиграваха яко на Ники Михайлов.
Сега обаче, след като отиде в Ливърпул, има два сценария:
1) Пордължава да прави простотии и ние всички казваме - и при нас си беше същото лайно.
2) Поправя си играта, налага се като титуляр, започва да прави блестящи мачове и всички забравяме за злощастното му начало на кариерата и започваме да се гордеем токъде е тръгнал.
| |
|
|
|
...той преминал в Ливърпул, хубаво, ама за пари никой не споменава. Колко пари са дали ония Робинзоновци за Н.М. и колко ще отидат в Левски се пита в задачата?!?!?!
| |
|
|
|
300K евро
| |
|
Тема
|
Re: Не искам да омаловажавам таланта
|
|
| Автор |
Charles (DesertRatt) |
| Публикувано | 29.06.07 10:27 |
|
|
на Ники Михайлов, ама се пак си мисля, че ако играеш в групите на ШЛ е хубаво зам. шефа на съдийската комисия на УЕФА да е баща на един вратарите ти.
Впрочем-желая му успех на Ники-ако ще стане добър вратар, може да стане само там. Ако не стане голям играч, ще стане още по-голямо леке...
...black thunder, white lightning-fast demon rides-the hell patrol...
| |
|
Тема
|
[re: Charles]
|
|
| Автор |
_NEN_ (непознат
) |
| Публикувано | 29.06.07 10:51 |
|
|
навремето Гибона беше много по-тежък случай от Никито... това не му пречеше да бъде No1 на терена
| |
|
Тема
|
[re: _NEN_]
|
|
| Автор |
Pushachat1 (син шаман) |
| Публикувано | 29.06.07 18:40 |
|
|
и къде е сега Гибона? Нещо не го чувам напоследък.... Трифон иванов - също голям талант - завърши кариерата си след като получи наказание да не играе четири години..... Златко янков - талант - негавата кариера талнтливо завърши в разни бургаски тимове... май не е важен само таланта...
| |
|
|
|
|