|
Тема
|
How The West Was Won
|
|
Автор |
the_alchemist (роден кретен) |
Публикувано | 29.12.05 14:40 |
|

Не съм вярвала, че някога мога да харесам концертно изпълнение повече от студийно, обаче Going To California е такова вълшебство, че просто нямам друг избор. По принцип са подбрали страшни парчета, само Whole Lotta Love нещо не ми хареса как е направена, много разводнена ми се стори. Но все пак Led Zeppelin си е Led Zeppelin! 
We must tie all these desperate impressions together
| |
Тема
|
Re: How The West Was Won
[re: the_alchemist]
|
|
Автор | Danelectro (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.06 23:02 |
|
leleee, whole lotta love ot knebworth me razcepva prosto! nai dobroro ot DVDto shtoto e realno kato nova versia, ama mnogo jaka!!
| |
|
Ами.. той Попай Моряка също си е Попай Моряка :))) Ееееееей слънце нали няма да ми се сърдиш?
Бтв, тъмната страна на Луната не е толкова тъмна, колкото смятат повечето хора :)))))))))))
The grass was greener...
| |
|
Попай Моряка става съвсем различен, когато си хапне спанак.
High Hopes?
Take it as it comes
| |
|
EVERYTHING IS RUINED
The grass was greener...
| |
|
Bathory - Song To Hall Up High
The grass was greener...
| |
|
Концертът в L.A. Forum размазвааааааааа !!!! Изпълнението на "The Ocean" е просто велико !
Това просто си е групата с най-невероятната ритъм секция в рок музиката. А за Плант & Пейдж (ама на младини ) каквото и да се каже все ще е малко...
Наистина жалко за Бонзо, както и за Кийт Муун Умряха млади, все още в разцвета на силите си, но за сметка на това станаха легенди и са на върха на всяка една класация за най-барабанисти за всички времена...
Despite all my rage I'm still just a rat in a cage
| |
|
Каквото и да направят тези или онези членове на ЛЗ всичко ще мирише на кристали. Бели...
Дано ме разбираш :)))
The grass was greener...
| |
|
|
|
|