|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Без Бонъм?
|
|
Автор |
Thunder lnc. (hard'n'heavy) |
Публикувано | 09.01.04 17:25 |
|
Led Zeppelin бе перфектно смазана машина от самото начало докрая. След смъртта на Бонъм групата реши да се разпадне. Как мислите, можеше ли да се намери заместник на Бонъм?
| |
|
не мисля все пак , според мен лично, си е един на милион и настина трудно би се намерил достоен заместник 
You Rock My World
| |
|
Кози Пауъл евентуално... но надали. Пък и тази раздяла беше рядък пример за зряла и колегиална реакция. Може би това бе най-доброто решение - да се разделят.
По този въпрос съществуват две мнения. Едното е неправилно, а другото е моето.
| |
|
но той е мъртъв 
You Rock My World
| |
|
Да, знам Визирах периода непосредствено след смъртта на Бонет
По този въпрос съществуват две мнения. Едното е неправилно, а другото е моето.
| |
|
да разбирам да наистина той би бил особенно подходящ но само жалко че си отде така тъпо като Бонъм 
You Rock My World
| |
|
vse edno Doors bez Morisson, Queen bez Freddie, Floyd bez Waters (che dori i bez Barret, ako se gleda na rannia period). Ne stava. Tez Gospod gi e sabral.
| |
|
Под името Led Zeppelin - да! Но като си помисля, дали не можеше да се прекръстят на Late Yardbirds например... от Led Zeppelin I до In Through the Out Door групата се разви невероятно много и то (поне за мен) категорично в положителна посока... мисля, че можеха да направят много, много повече...
Но в крайна сметка все пак постъпиха правилно. Може би.
| |
|
моля ти се това значи че Ерик Клептън ще е там - нека си стои Крийм по добре Цепелин от колкото Йардбърдс 
You Rock My World
| |
|
Имах предвид New Yardbirds  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|