Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:48 02.11.25 
Автомобили
   >> Lancia
*Кратък преглед

Тема Барче с капаче за Dedraнови  
АвторRosen (Нерегистриран)
Публикувано14.09.04 09:26

Днес видях в една Дедра, че на барчето за касетофона има капаче, което скрива касетофона. До сега такова бях виждал само на Ситроен. Някой може ли да ми предложи подобно барче за касетофон или виждал ли е наскоро да се продава подобно?

Тема Re: Барче с капаче за Dedraнови [re: Rosen]  
Автор mariobg (не(ЗА)познат)
Публикувано14.09.04 22:30

Досега не съм виждал такова нещо! А доста Дедри съм гледал да знаеш Та мисълта ми е, че е по-вероятно, това което си видял да е всъщност много добре изработена самоделка... Трябвало е да го питаш него от къде го има...

Това е моето частно мнение, разбира се.

Тема Re: Барче с капаче за Dedra [re: Rosen]  
АвторJuliano (Нерегистриран)
Публикувано14.09.04 22:55

Az imam Dedra (1996 g) i ya kupih (na staro) s takova "kapa4e". Naistina ima takova neshto, koeto zapulva praznoto miasto, ako niama radio_cd_kasetofon ...

Тема Re: Барче с капаче за Dedraнови [re: Juliano]  
АвторSGM (Нерегистриран)
Публикувано20.09.04 15:13

И аз съм виждал такова - моята има :)
Не е само да закрива дупката ако нямаш радио - аз моето капаче си го затварям като излизам от колата - навик... ;)

Тема Направи си самнови [re: SGM]  
Автор CTOMAHATA ()
Публикувано21.09.04 10:33

Аз лично си направих сам. Една бакелитова дъзчица, боядисана с черен спрей която слагам на мястото на панелчето. Не че музиката ми е нещо кои знае какво, ама да не се набива на очи.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.