|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Kakvo vidjah dneska!!!
|
|
Автор | Nik V (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.08.03 17:37 |
|
Po patja Burgas-Sofia predi Sliven v posoka Burgas-Sofia. Oranjevo Lamborghini Diablo karashe v edna dalga kolona ot avtomobili. Napravo se izkefih maximalno. Super shiroko, super nisko, abe napravo njamam dumi.
| |
Тема
|
Re: Kakvo vidjah dneska!!!
[re: Nik V]
|
|
Автор | SaLiS (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.08.03 22:37 |
|
i az go vijdam ve4e 2 pati.edin pat v slan4ev briag a zad nego edno 4erveno ferrari.i edin pat na orion.daje tragnah da go gonia s moia golf.ama...............
| |
Тема
|
[re: SaLiS]
|
|
Автор | steppenwolf (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.08.03 10:03 |
|
Абсолютно и ги видях-едно до друго-Ламборгини и Ферари.На Слънчев Бряг.Е нема такива коли!
| |
|
Доколкото имам инфо тия два звяра са май притежание на покойния вече Фатик.
Лека нощ, добър ден пак съм с моя...
| |
|
I dvete koli sa sobstvenost na avtokushta SofAvto, koiato puk mai e na fatik...ili neshto takova:)Za avtokushtata sum siguren
| |
Тема
|
[re: zaimov]
|
|
Автор | Stef (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.03 17:28 |
|
Пичовеее, това дето сте видели е моя модифициран запорожец.Направих го за да гъзарея по морето и да забивам мацки,а такива като вас дето не са виждали истинско Ламборджини напълно ги разбирам- не са толкова срещани у нас като Opel Kadet например:))))))) 
| |
Тема
|
Dvete sa pred Sofia land
[re: Stef]
|
|
Автор | Psihi (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.03 01:35 |
|
I dvete ot nikolko dena sa pred vhoda na sofia land. Pone na 1.09 biha tam.
Ako iskate moje da se snimate
| |
Тема
|
I az go vijdah oranjevoto diablo
[re: Psihi]
|
|
Автор |
RoYaLe (непознат
) |
Публикувано | 08.10.03 22:58 |
|
otivashe kum sveta troica na edin svetofar...napravo shtqha da mi izpadnat o4ite
ludnica!
| |
Тема
|
Re: I az go vijdah oranjevoto diablo
[re: RoYaLe]
|
|
Автор | BMW52O-turbo (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.03 13:26 |
|
Samo deto sega sa 2 ferarita,edno lamborghini,dve Hummera i edno prorsche.Tova vsi4ko pred sofia land
| |
Тема
|
Re: I az go vijdah oranjevoto diablo
[re: BMW52O-turbo]
|
|
Автор | Dr Damage (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.03 21:49 |
|
А ве пичове гледах една червена кола за цвета съм сигурен
караше зад Икарус-черво на градския транспорт пред хотел Приморец Б-с преди много дни беше, червото-бръм, бръм, бръм, претъпкано с люде по баира нагоре а отзад тази фея-луцифер само прави: уоу два метра и спре, уоу три метра и спре горкото стотина метра участък ама тясно и не може да задмине измъчиха се вътре -двама бяха,никога няма да я забравя тая гледка Не кола ,а фантом после просто се изпари без много шум без гюрултия никога няма да я забравя тая гледка страшно червена страшно ниска и безпаметно бърза не знам марката но беше чужда и с чужденци спряха преди това да снимат някакав кораб на пристанището та една кука им "разправяше" че не можело ако бяха Bg mans сигурно щеше направо да ги мята с палката
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|