Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:46 09.07.25 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Да се похвалянови  
Автор redhot22 (непознат )
Публикувано05.01.06 14:49

Колеги вече и аз съм горд собственик на Лада. Иначе казано вече съм ладажия не само по дух. Вчера купих ВАЗ 2107. Струва ми се доста добра.

Редактирано от Frysco на 07.01.06 09:49.

Тема Re: Да се похвалянови [re: redhot22]  
АвторAX (Нерегистриран)
Публикувано06.01.06 15:36

Честито!
Би ли споделил нещо повече за машината, и ако не е тайна - за цената

Автор FryscoМодератор (невъзпитан)
Публикувано07.01.06 09:50

Ами пожелавам ти само да те радва.... И да ти връща десетократно всеки вложен лев...

П.С.Редакцията беше че смених иконката....

Елате повече!

Автор spec (ентусиаст)
Публикувано07.01.06 10:32

Честита придобивка!
Лека и безаварийна!

Тема Re: Да се похвалянови [re: spec]  
Публикувано07.01.06 11:25

Благодаря на всички които споделиха радостта ми а тя е искрена след като почти годна се мъчих с един ескорт най накрая се качих на сериозен автомобил. Повярвайте разликата е огромна в полза на ладата разбира се.
Иначе колицата е на 150000 км. с газ относно външността не е перфектна но всичко и е здраво трябва само един лагер да сменя на предното дясно колело. Абе казано накратко като я поизлъскам ще светне важното е че двигателя е супер и по тенекиите няма ръжда. Бях приятно изненадан от мощта и стабилното и държане на пътя. На цвят е бордо и я взех за 1100 лв със чисто нови зимни гуми. Приемам всякакви препоръки от специалисти за поддържането и с благодарност..

АвторRendero (Нерегистриран)
Публикувано07.01.06 13:55

- Честото и от мен! Направо си ударил Бингото. С кеф да си я караш и да ти върши работа много години! Сега ако пишеш,че е с пет скоростна кутия...
И умната с подръжката, защото аз като купих моята реших да я разглобя да видя колко коня има в двигателя и се оказа на края, че аз съм магарето....
- Честит Иванов ден и весели празници!!!

Автор 3ъл_Дyx (вестоносец)
Публикувано07.01.06 18:35

Ами...идва зима...едни пластмасови кори за под калниците се отразяват добре на ладите.

Тема Re: Да се похвалянови [re: Rendero]  
Публикувано09.01.06 09:35

за съжаление не е с пет скорости и от скромните стотина километра които навъртях с нея се уверих че и липсва 5 тата скорост
а за разглобяване обещавам да не се правя на магаре
но ще я заведа на майстор да я прегледа все пак трябва да знам какво е състоянието на кончето още повече че трака предния десен лагер и май затяга кормилото/ не мога да пеценя може и така да си е по принцип но ми се струва твърдичко/

Тема Re: Да се похвалянови [re: 3ъл_Дyx]  
Автор FryscoМодератор (невъзпитан)
Публикувано09.01.06 11:19

Тя зимата е в разгара си ти още я чакаш...Иначе подкалници-само след обработка отвътре срещу корозия.

Елате повече!

Тема Re: Да се похвалянови [re: Frysco]  
Авторbachi (Нерегистриран)
Публикувано14.01.06 11:24

da si q kara6 sas zdrave,no edin savet ot men otnosno rajdata,ako ne si svalql moketa otdulu na poda e dobre da go svali6 i da proveri6 kakvo i e sastoqnieto.ima edna izolaciq koqto ako se namokri ne izsaxfa i prez lqtoto,ta e dobre da q pogledne6,az sam q maxnal ina4e vaprosnata izolaciq,e malko e po 6umna no nqma takava vlaga,znae6 4e kadeto se zadarja vlaga lamarinata napravo se skapva.aide i umnata...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.