Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:41 15.07.25 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Тема Газова уредба ??нови  
Автор playboy_8O (jugula 1300)
Публикувано28.05.09 15:26

здравейте колеги . преди 3 месеца купих жугула 1300. с газ . Но поцна да испуска газ от съединените места и даже от бутилката от кадето се загежда , незнам ко да правя ? да смена цялата инсталация ли ? или може дасе оправи с оплътнители ??????

Тема Re: Газова уредба ??нови [re: playboy_8O]  
Автор stefsto (непознат )
Публикувано29.05.09 18:21

Ако ти се занимава сам - пътят е следният: там от където изпеска се затяги и проверява пак с веро на пяна дали изпуска. Ако продължава - смепяш връзката - режеш тръбата до здраво и кръгло, купуваш, надяваш "бленда" и завиваш до откат. ако тръбата не стига - нова тръба. Ако тръбата е 8 ммм връзките са с ущиряване на края на тръбата и стягане отново.

Тема Re: Газова уредба ??нови [re: stefsto]  
Автор playboy_8O (jugula 1300)
Публикувано30.05.09 10:42

здрасти колега . мерси це ми отговори , и аз тий си мислих но исках се пак да питам . це ми е страх малко с този газ да си занимавам . но вторник сте пробвам да го направя . мерси от ново

Тема Re: Газова уредба ??нови [re: playboy_8O]  
Автор spasss ()
Публикувано01.06.09 22:28

Колега, абсолютно си прав да те е страх.
Газта е нещо наистина нещо СТРАШНО.
А начинът по който описваш Жигулата си е ужасяващ.
Не си прави експерименти. Ако не можеш да си позволиш да поддържаш слънчевата жигулка по-добре я изхвърли, отколкото да я караш така. Ако имаш проблем с газта не си прави експерименти. Казвам ти го, за да знаеш, че е адски болезнено да се изгориш с газ - достатъчни са секунди, за да страдаш след това месеци. Изхвърли уредбата и си карай жигулката с кеф - за няколко лева в повече, но спокойно.

Тема Re: Газова уредба ?? [re: spasss]  
Автор svilenangelov (непознат )
Публикувано10.06.09 09:40

Не съм съвсем съгласен.Повечето,които караме лади или жигули,сме на газ.Ако колегата отиде в сервиза и обясни проблемите,ще му я оправят газовата уредба.При сегашните цени на пропан бутана и ако караш постоянно,си е много на сметка.Все пак,като я има газовата уредба,е редно да си я ползва.

Тема Re: Газова уредба ??нови [re: svilenangelov]  
Автор spasss ()
Публикувано28.06.09 23:17

Нещо, което не е заводски направено, не ми го хвали. Кой точно сервиз имаш предвид? Всеки си остава ръцете, и ако още не си пострадал и си щастлив за няколкото спестени лева, не означава, че ще си щастлив и в момента, в който въросното нещо просто реши, че иска да гори.

Тема Re: Газова уредба ??нови [re: spasss]  
Автор svilenangelov (непознат )
Публикувано21.09.09 13:39

Колега,моля за извинение за късното влизане,едва сега видях в клуба,че ми е писано.От 2005 съм с газова уредба Ланди Ренцо.Досега не мие правила никакви проблеми,а колата върви добре(изрично исках да не ми я правят спъната).Ако имаш ти специално възможност да караш на бензин-това е най-добре.Моите доходи обаче не ми позволяват този лукс.И аз искам автромобил с фабрична газова уредба,но....А уредбата я слагаха в Русе,сервис Клас,и определено не си оставиха ръцете.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.