Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:13 24.11.25 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Тема максимална скоростнови  
Автор stamba (непознат )
Публикувано14.02.07 14:04

какво мислите ладите могат ли да си изпълват километража до край защото моето ладенце над от 155 не иска да качи

Тема Re: максимална скоростнови [re: stamba]  
Автор spas9O (непознат )
Публикувано17.12.08 23:07

ами аэ мисля че някои ladi могат да правят мах. скорост аэ с крива пулооска направих кам 140 km/h но не съм мн. опитен шофьор и иэключих от скорост

Автор 4onkin (минаващ)
Публикувано18.12.08 18:31

Колкото по-малко питаш, толкова по-малко те лъжат.

Автор 4onkin (минаващ)
Публикувано18.12.08 18:34

До 160 съм вдигал и съм я задържал около минута но тогава нямах под ръка фотоапарат, пък и снимането при такава скорост вече си е тръпка.

Тема Re: максимална скорост [re: 4onkin]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано18.12.08 19:19

И сега чакаш да ти дадат фиша от КАТ?

И аз съм вдигал 140 ама не посмях повече.
Засечено и с GPS.

Bеer? Mоre?

Тема Re: максимална скоростнови [re: bira_more]  
Автор 4onkin (минаващ)
Публикувано18.12.08 19:37

Хи хи хи
Това е на аутобана в Германия бе

Тема Re: максимална скоростнови [re: 4onkin]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано18.12.08 21:50

Ми трябваше да снимаш как задминаваш всякаква "паплач" от сорта на мерцедеси, БМВта, ферарита и т.н.
А бе - на български път и 130 с Нивата си е "тръпка".
Ама скоростта се усеща добре.

Bеer? Mоre?

Тема Re: максимална скоростнови [re: bira_more]  
Автор 4onkin (минаващ)
Публикувано18.12.08 22:31

Че защо? Аз се чувствам добре при 140. Колата се държи отлично, реагира пъргаво, има още мощност в случай на нужда и най-важното, че тази скорост я подържам непрекъснато а не е някакъв пик който съм достигнал за да видя колко може (такъв пик е 160 км/ч ). Е преди Нивата 13 години съм карал Москвич

така, че не съм критерий за определяне на возия на коли.
На магистралата рядко някой ме изпреварва, въпреки, че не съм "състезател", карам бързичко за да отхвърлям километри а не да се фукам. От време на време се появяват ниско летящи изстребители (обикновено са в групи по няколко) и гледам да се пазя от тях.

Автор bira_more (бира)
Публикувано18.12.08 22:38

Е то тя колата може да си се чувства всякак си, ама аз все пак съм на някакви си жалки 20 000 км.
Иначе и аз съм карал със 135 - 140 км за по няколко минути.
Не знам ама на 120 се чувствам доста по сигурен, а предпочитам да се чувствам сигурен.
Уж 10 км не са нищо, ама....

Bеer? Mоre?

Автор butaloto (dohc)
Публикувано02.12.10 22:29

Къде сте бе момчета? Има ли още лади в добро състояние, вървят ли? 160км./ч. изправна класика си ги поддържа без проблем, без да грее.. Друг е въпроса, че ти надува главата, трябва да си с железни нерви. Ма многократно сме обсъждали - не е важно колко вдигаш, а за колко? Иначе може да си мерим пишките цяла нощ, когато вървеше и моята.. http://vbox7.com/play:78145a2c
С 5 скорости и малко сгъстен мотор ще си напълни и километража, че ще тръгне и да го превърта... това да не са ви скапаните електроники лъхащи на евтина пластмаса?... скапани играчки!
Ладата са си кола от където и да я погледнеш, макар и морално остаряла...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.