Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:41 16.07.25 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Макс.допустим товар на ЛАДАнови  
Автор фeн (запознат)
Публикувано11.09.06 17:15

Някой пробвал ли е, колко товар може да носи една ЛАДА в килограми и като обем? Също колко Кг. може да тегли,ако е с ремарке например?
С една дума,колко Цимент, чували с грозде, агнета и др. стоки може да побере?

Тема Re: Макс.допустим товар на ЛАДАнови [re: фeн]  
Автор 3ъл_Дyx (вестоносец)
Публикувано12.09.06 02:29

Трима човека в колата,ремарке с 300 килограма на него и още стотина килограма железария в багажника.С това съм качвал Петрохан.Ладата беше 2107,на около 10 хил след основен ремонт.
Върви,но едва диша.Рахода е умопомрачителен при подобен товар,особено с ремарке-твърдо 20/100.

Тема Re: Макс.допустим товар на ЛАДАнови [re: 3ъл_Дyx]  
Автор фeн (запознат)
Публикувано12.09.06 22:59

Това е добре!От опит знам,че ладите са мноо яки и като има багажник от горе на купето таван няма, но все пак.....

Автор фeн (запознат)
Публикувано16.09.06 13:44

Каво става с тоя форум? Направо замря .къде се изпокрихте? Никой ли не си е товавил колата с багаж или само за разходки ги ползвате?

Автор 3ъл_Дyx (вестоносец)
Публикувано16.09.06 15:05

ми има друг форум и те хората по-рядко влизат тук.
www.ladaclub-bg.com

Тема Re: Макс.допустим товар на ЛАДАнови [re: 3ъл_Дyx]  
Автор фeн (запознат)
Публикувано17.09.06 11:29

Значи там се учат на мурафети и после влизат тука да пишат глупости или да си обогатяват знанията?

Автор Haeмниk (Много тъп)
Публикувано10.10.06 18:06

Товарил съм е с 560 кг(точно) метални отпадъци(изрезки от винкели и арм.желязо).При свалени седалки с изключение на шофьорската,като в багажника не съм слагал нищо по простата причина ,че нямам такъв(3 метанови бутилки и една 60л пропан-бутанова) което прави още поне 100 кг(постоянно тегло).Вървеше си нормално,на кръстовищетата малко и е зор с първоначалното потегляне ,но се справи .Все пак маршрута беше не повече от 20 км.

Ако си тъп обикновено е за постоянно

Тема Re: Макс.допустим товар на ЛАДАнови [re: Haeмниk]  
Автор LADA15OOS (вманиачен)
Публикувано11.10.06 16:59

По документи ладата я дават с товароносимост на багажника 40-50кг ако несе лъжа. Аз лично моята кртасавица съм я товарил максимално с 60 или 70. Все пак не е Москвич!
А предполагам всички са виждали лади с "клекнали" и "пречупени" задници - това е след претоварване - махат се калниците след това, двата рога се изправят (никога не може да се постигне оригиналната геометрия обаче) и се подсилват и се слагат новите калници.
Ако има екстремисти - нека пробват да натоварят 100-200гк в багажника! Гарантирам че след това ще ги боли глава

Тема Re: Макс.допустим товар на ЛАДАнови [re: LADA15OOS]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано12.10.06 03:38

40 - 50... че то една газова бутилка може да тежи повече

Welcome to the real world

Тема Re: Макс.допустим товар на ЛАДАнови [re: Mopфиyc]  
Автор фeн (запознат)
Публикувано12.10.06 13:41

Пропанбутановите са леки,ами ако ако е на метан?
В багажника слагам до 6 торби цимент-300кг.
Иначе съм я товарил с 1200 кг гроде-750кг в ремаркето,а останалите кг в колата.
Прехода беше около 230км с товара.Никакъв проблем... 21013...ВАЗ.... и газ!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.