Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:00 24.11.25 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Тема Лада, Лада.....нови  
Автор mithbuster ()
Публикувано02.10.08 15:48

Чета тук, всички имате интересни проблеми, пазите си автомобилите.
И аз имам Лада но моята е модифицирана.
Вместо ламаринен под имам дъбово дюшаме с четри слоя лак и много красиви кантове

, седалките са специална модификация, не са свързани към пода (щото е дървен ) а са подпряни с 10х10 см дървени бичмета, Радиото е от Ауди 80 и кото го включа автоматично е на макс, ама тва не е проблем и без това от рева на двигателя вече недочувам И понеже съм компютърен любител имам стар лаптоп с безжична мрежа и като си карам си проверявам и пощата, като изключим че като дам повечко газ и лаптопа започва да свети като дискотека, щото регулатора на захранването се е скапал май, вместо ключалка на задния капак имам един пирон, натискаш и се отваря, щото ми омръзна да ми разбиват ключалката (ко толко мислят че има не знам ) Колкото бензин толкова и масло харчи, чух че тва е ненормално, ама не вярвам. Иначе фарове и мигачи имам стига да свикна, че като дам мигач се включват фаровете, а като натисна клаксона горят всички бушони, и за тва са ми казвали че не трябва да е така ама...
Та това беше описанието на колицата, а сега въпроса!
Къде мога да намеря нова предна лява врата, щото е много изгнила и ме е страх да не изпаднат мравките...

Това не е шега (до някъде) и не искам да обиждам никой за мен Ладата, Восхода и Уаз-ката са си най-добрите и винаги ще са ми на сърцето!
С уважение Mithbuster!

Нещо нямя значение когато не значи нещо!

Тема Re: Лада, Лада.....нови [re: mithbuster]  
Автор butaloto (dohc)
Публикувано05.10.08 22:09

A да не е и с камшично запалване? С емблема на мерцедес опред...
Разправяй си глупостите някъде другаде, не мисля, че тук потребителите трябва да ти четат бисерите, които 'ражда' умната ти глава.

Тема Re: Лада, Лада.....нови [re: butaloto]  
Автор mithbuster ()
Публикувано08.10.08 17:40

Какво камшично запалване какви емблеми на мерцедес? Ладата е в съвсем оригинален вид (кото изключим ръждата

) и аз никога не бих си позволил да я обидя по някакъв начин! Ако това което не ти харесва Ивинявай!
Не мисля, че съм написал нещо кой знае колко обидно или непочтенно та толкова се палиш. сега ще ми кажеш, че никога не си шегувал с Ладата ли ?
Аз си я карам и обичам и така ще бъде докато не се разпадне. Това е....

Тема Re: Лада, Лада..... [re: mithbuster]  
Автор 4onkin (минаващ)
Публикувано14.10.08 12:37

На мен пък ми хареса твоето малко разказче. Не пишеш от къде си. Щото знам в София един магазин на Козлодуй където все още има всичко за ладите

Колкото по-малко питаш, толкова по-малко те лъжат.

Тема Re: Лада, Лада.....нови [re: 4onkin]  
Автор mithbuster ()
Публикувано15.10.08 16:53

Благодаря! Най-накрая някой да го хареса!

От едно селце близо до София съм и ще ти бъда благодарень ако напишеш адресът на магазина защото е доста трудно (поне за мен) да си намеря части.
Вчера смених ауспух и с еоказа, не пасва то беше едно рязане, заваряване, пилене.... Оригинален бил да бе да, като на Восхода ми електронното Сделанио в Беларис . Чак не са го написали правилно... кой-знае в кой гараж ги правят.

Благодаря!

Редактирано от mithbuster на 15.10.08 16:53.

Тема Re: Лада, Лада.....нови [re: mithbuster]  
Автор 4onkin (минаващ)
Публикувано18.10.08 22:35

Извинявяай, че се забавих с отговора си, но не се бях логвал от няколко дни. Точният адрес на магазинчето не го знам, но тази улица в София е известна с многобройните магазини за авточасти. Аз идвайки от Сточна гара правя на Козлодуй ляв завой, пресичам трамвайните релси, от дясно ми остава един надлез. Давам по Козлодуй около 200 метра не повече и там някъде от дясната страна е магазина. Може да попиташ някой там, дори и да не го отцелиш от първия път предполагам, че съседите му ще те насочат правилно. Доно съм ти бил полезен.

Колкото по-малко питаш, толкова по-малко те лъжат.

Тема Благодаря!нови [re: 4onkin]  
Автор mithbuster ()
Публикувано19.10.08 20:09

Ще отида, че нещо баща ми преден десен фар е счупил и не мога да я изкарвам нощем да си ходя на дискотека.
Благодаря!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.