|
|
|
Тема
|
Lada 2102
|
|
| Автор |
_Mepakлия_ (Инженер) |
| Публикувано | 10.11.07 18:38 |
|
|
Мисля да си продавам страта жигула комби и се чудя за колко да я шикна, гумите са и добри, с нови амортисьори е. Почти няма ражда(преди година беше частично пребоядисана в следствие на една малка катастрофа и оправик всички раждички), 180 000 км, 1984г. варрви много добре преди месец я закарах на елкон и сега е пушка.
| |
|
|
|
180 000 км, 1984г. варрви много добре преди месец я закарах на елкон и сега е пушка....
Що не си джиташ с нея,а си решил да я разкараш?
Ааа, страх те е от екотаксите май... не се плаши те са за нововноса!
Ако е голяма зимата ще се убедиш в предимствата и за сметка на набелязаната барака която смяташ да си купиш.
| |
|
|
|
Колко парички и и още инфо
| |
|
|
|
Не си джиткам със нея защото новата кока си е друга работа, купих си шерволет авео
| |
|
|
|
Казаха ми че мога да и взема 700-800 лева, как мислите добре ли е, все пак е комби , а те са по търсени
| |
|
|
|
Незнам кои щетия вземе за тези пари4ки,но пробваи
| |
|
|
|
2102 за 700 лева.....трудно.
Търсеното в тоя модел се свежда до диференциала.4.44 е много търсен диф.Другата разлика е,че на желязо струва 20 лева повече.
Комбито има много предимства,но като цяло е трудно продаваема кола.
| |
|
|
|
Повече от 300 лв в най добрия случай няма да и вземеш и то ако е запазена.
Едно е за колко искаш да я продадеш друго е колко ще ти дадат
| |
|
|
|
Айде стига бе, 300 лв. ще му дадат от Кремиковци... сега няма да се подиграваме. Пусни я за 700лв. пък да има и място за пазарлък. Ще се договорите, ако има някой сериозен мераклия. Какво са 700лв., а? 700лв. са една заплата, а получаваш цял автомобил. Wi-max, за 300лв. можеш да ми направиш само една свирка!
| |
|
|
|
|