Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:09 17.07.25 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Тема Shell 15w50нови  
Автор waz15OOs (непознат)
Публикувано19.04.07 15:49

Взех червен Shell за Лада 1500s 15w50- пък да видим какво ще стане

Тема Re: Shell 15w50нови [re: waz15OOs]  
Автор Фoke-Byлф (непознат )
Публикувано19.04.07 19:06

Леле бате как си се докарал-не е истина...Толко ли нема друго та се фърли на червен Шел.Пробутаа ти го с 1 литър отгоре и ти клъвна.Мой приятел си сипа на Ритмото навремето така-и вече не го кара...На 2000км стегна лагери.Питай ме кво има у българския Шел,та да ти е тънка лайсна и да са на печалба.За холандски Шел не ти редим,ама той не е стъпвал у Бг наеш колко време?И за да не съм голословен-баща ми бачкаше в центъра за изпитване на масла и греси на Гара искър...че паднеш кви тубички Шел Съм виждал.Ама не ги лъзгат тука...Е това от мене,Шел За Бг не...много по-добър избор е Лукоил.За Ладата нема грешка-и не го харчи много.Вервай ми бива го...

Автор LADA15OOS (вманиачен)
Публикувано20.04.07 17:53

Съгласен съм с колегата - Shell и Castrol отдавна не са това, което бяха преди години. OMW Super Start 15W-40 - доста лададжии го хвалят и са доволни от него. Аз лично карам с Yacco VX300 15W-50 с гарантиран произход (директно от вносителя на едро) и съм много доволен.

Тема Re: Shell 15w50нови [re: LADA15OOS]  
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано22.04.07 03:15

То напоследък произхода на маслата е по-важен от написаното на етикета им...

Welcome to the real world!

Тема Re: Shell 15w50нови [re: Фoke-Byлф]  
Публикувано24.04.07 23:13

"Бате" малко на ромско го избиваш, а ние тук за коли се опитвяме да поговорим

Тема Re: Shell 15w50 [re: LADA15OOS]  
Публикувано24.04.07 23:16

OMW Super Start 15W-40 - ако съм чел правилно мненията във форума за OMW маслата им се правели в "Приста". Дали е така МНЕНИЯ...?

Автор Фoke-Byлф (190)
Публикувано28.04.07 10:26

Съвършено вярно.Само че се налива в"Плама"

Тема Re: Shell 15w50нови [re: Фoke-Byлф]  
Автор v8heart (непознат )
Публикувано13.11.07 09:28

не съм видял много масла през йивота си но , миналата год . като си взех самарата 1.5 налях Приста супер газ след окло3000 км. при студен старт малко по малко по4на да чука ( най вероятно бутален болт) като с времето се усилваше чукането. На 4000км. го хвърлих и по препоръка на приятел налях Cyclon полусинт. за дизел , ако щеш вървай не можах да си позная двигатела - мноооооого по тих , по пъргав, и по икономичен , чукането си остана но не се усилва ве4е 10000 км. смятам тоя път да налея пак Циклон самоче за бенз. да пробвам, но от марката съм мн. доволен , щот си сложих и на скор. кут. минерално. и , факт, и кутията живна :)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.