|
Тема
|
От 0 до 100 км/ч
|
|
Автор |
Vocoder (минаващ) |
Публикувано | 02.11.06 17:21 |
|
Днес реших да поизпотя малко Ладето, обаче много зле се представи старицата (за 13 годишна 21053, 1500см3 става въпрос). От 0 до 100 км/ч ускори за 27 секунди.
От 2-3 месеца ми прави впечатление, че при изпреварване много бавно набира. Вярно, че я карам на газ, ама преди беше по-добре. Е, днес бях с една щайга домати в багажника, но едва ли това е проблема. Гумите са напомпени на 2.1, скоро е сменян филтър (въздушен и маслен), тъй че не може да е от това. 3 опита направих и под 27 секунди не можах да падна, а я настъпвах като животно. Дали е от ЕГН-то й или нещо може да се направи?
| |
Тема
|
Re: От 0 до 100 км/ч
[re: Vocoder]
|
|
Автор |
Frysco (невъзпитан) |
Публикувано | 02.11.06 18:29 |
|
Хех, не че искам да те дразня, но моята 2103 която също е с 1500 см3 двигател и е на точно 30 години, ускорява 0-100 за 11 сек.На бензин, верно... пък извънградско харчи 7 на 100.
Така че да знаеш-има накъде по добре от това.
П.С.Не се бъзикам за секундите, двигателя е пипан.
Елате повече!
| |
Тема
|
[re: Vocoder]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 02.11.06 19:02 |
|
Мойта 21051 е на толкова почти, но техническото и състояние е все така добро.
ти би трябвало да си я познаваш най-добре, ако има разлика... търси проблема.
Welcome to the real world!
| |
|
Моята не е пипана още и набира до 100км./ч. за около 17сек. по километраж...
| |
Тема
|
[re: Frysco]
|
|
Автор |
Vocoder (минаващ) |
Публикувано | 02.11.06 22:46 |
|
Е моята в книжката с техн. данни я дават нормално да ускорява за 17 секунди, не знам къде се губят останалите 10. Ама това за 11-те секунди на твоята ми се струва малко невероятно за Лада. Дано да е така, обаче
| |
|
От изпарителя е най-вероятно. Аз на моя веднъж годишно му правя основно почистване. Иначе става точно като твоята машина - бавно ускорява.
| |
|
ами брат карай на бензин и ще паднеш под 20 сек аз имам самара и тя на газ е пълен дръгел ама на бензин късам фиат брава 82 коня пак и вече ми излиза на една цена на каквото и да какрам
| |
|
Моята любов самарата съм сигурен,че няма да е 0-100 за повече от 10 сек.Самара 21083 а класики сас сток мотори да забравят за под 12-13
| |
|
az imam 1500 i redovno kasam japankite na golfove 2-ki ne sam ja zasi4al
| |
|
Ся за да неше да ти варви на газ зна4и има проблем от колко години я караш на газ чистил ли си и някога газовия клапан от парафина продухвал ли си ртъбите от бутилката до клапана и по нататък почисти ги на ново реглаж на изпарителя и пробваи пак пак за тез 10 секундни лади изкам да ги видя мноо ни е самнително освен ако не са над 100 коня а фадричен мотор е АБСУРД дори да е нов
| |
|
|
|
|