|
|
|
Тема
|
Катастрофирах!!
|
|
| Автор |
ladagroup (непознат
) |
| Публикувано | 11.08.06 20:37 |
|
|
Здравейте колеги, днес ударих ладата. На пътя е пълно с толкова безумници, че нямам думи. На ляв завой двама срещу мене се изпреварват, аз за да избегна челен удар в последния момент извивам десен волан и в канавката. резултат: счупен фар, смачкан десен калник, престилка, броня, джанта и вероятно изкривен носач или щанги. Минах с малкия дявол, защото колата върви и съм жив и здрав.
Имам въпрос. Препоръчайте ми добър сервиз за Лада в София. Трябва ремонт по окачването и по ламарините. Търсия добър сервиз, а не най-евтиния. Благодаря за съветите. Лека и безаварийна
| |
|
|
|
Колега, браво за адекватната реакция.
За съжаление добри сервизи няма... навсякъде виждат лада, зимат пари за мерцедес а работят като на уволнение.
И мен ме удариха, знам кво е. Пробвай СБА зад зоопарка, но бъди готов за бая парички (250лв. ) за реглац, преден капак, калник и кърпене + боя. Но за съжаление при кърпенето се е усукало купето и двете врати не се затварят като хората.
Аз за мен съм решил, събирам пари за гараж и телоподаващо... щот ми писна от майстори!
| |
|
|
|
Desert Ant и при теб ли не се затваряха вратите хубаво след удара? Иначе и аз си правих моята в СБА-то и си е така 280 за престилка, калник, маска, капак и вратата също не ми се затваряше добре. Обаче работят през пръсти. Чисто нов радиатор бях сложил питата ми я преебаха на места. И то май навсякъде си е така като видят лада и аиде. Вече гледам и по автомивките е същото отношениет. Като си с няква стара кола мият само с вода. Като дойде някой нов, лъскав джип вадят препаратите.
| |
|
|
|
|