|
|
|
Тема
|
ЛАДА НИВА
|
|
| Автор |
ceco1999 (непознат
) |
| Публикувано | 14.03.06 23:35 |
|
|
Здравейте ! Имам нужда от помощ става въпрос за Лада Нива. Как мога да направя всички копчета на барчето нощно време да светят- оргинално са направени половината осветени а останалите не - това е голяма простотия например отскоро карам чисто нова Лада Нива и е много неудобно докато намеря в тъмното например да пусна задната чистачка.
| |
|
|
|
За кво пък ти е задна чистачка в тъмното? Айде сега глезотии... Щом не свети, значи не трябва да се ползва нощем. Руснакът го е измислил.
| |
|
|
|
Те някои от ключовете имат лампи, други - не. Всички са с различна схема, та не са заменяеми. Можеш да си купиш два комплекта, да ги разглобиш (вътре частите са типови) и да си сглобиш един комплект светещи с правилните знаци и схема на превключване. Ако си смелчага, може да не ги проверяваш с ток и пробна лампа, а направо монтирай. Но си приготви ден-два за това чоплене и още ден за монтаж и демонтаж. Ще ти трябват и допълнителни клеми.
Но, най-вече, научи си колата. Ако всеки път поглеждаш копчетата, няма да стигнеш далече. За твое улеснение, някои се включват нагоре, а други - надолу. Това е нарочно.
there is no spoo^H^H^H^Hfork()
| |
|
Тема
|
Re: ЛАДА НИВА- много пари за нещо
[re: ceco1999]
|
|
| Автор | Niva (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.03.06 18:53 |
|
|
Това да ти е проблема с Нивата . Бутонът за задната чистачка е до светещия бутон на вентилатора на парното. Постепенно се свиква .
Притежателите на Нива разбират на края , че 11000-12000 лева са много пари за тази кола.
| |
|
Тема
|
Re: ЛАДА НИВА- много пари за нещо
[re: Niva]
|
|
| Автор | Niva_ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.03.06 14:45 |
|
|
A,we...da ti imam problemite s kop4etata...
I as imam Niva na 1500km...nova e...
Ne pipai ni6to po neia,dokato e v garancia!
As moiata e kypix ot NAR- Sofia...
Sloji si lampi4ka na zapalkata ili nad ogledaloto...As li4no taka 6te go napravia,kakto i za bagajnika...
Gledai masloto i ne e forsirai nad 3000 oborota...Imam opit...
Yspex!
vip@mail.bg
| |
|
|
|
|