Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:48 12.11.25 
Автомобили
   >> Лада
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема ЛАДА НИВА  
Автор ceco1999 (непознат )
Публикувано14.03.06 23:35

Здравейте ! Имам нужда от помощ става въпрос за Лада Нива. Как мога да направя всички копчета на барчето нощно време да светят- оргинално са направени половината осветени а останалите не - това е голяма простотия например отскоро карам чисто нова Лада Нива и е много неудобно докато намеря в тъмното например да пусна задната чистачка.

Тема Re: ЛАДА НИВАнови [re: ceco1999]  
Автор AK47M (безделник)
Публикувано15.03.06 14:46

За кво пък ти е задна чистачка в тъмното? Айде сега глезотии... Щом не свети, значи не трябва да се ползва нощем. Руснакът го е измислил.

Тема Трудно.нови [re: ceco1999]  
Автор Яceн (дърво)
Публикувано15.03.06 23:08

Те някои от ключовете имат лампи, други - не. Всички са с различна схема, та не са заменяеми. Можеш да си купиш два комплекта, да ги разглобиш (вътре частите са типови) и да си сглобиш един комплект светещи с правилните знаци и схема на превключване. Ако си смелчага, може да не ги проверяваш с ток и пробна лампа, а направо монтирай. Но си приготви ден-два за това чоплене и още ден за монтаж и демонтаж. Ще ти трябват и допълнителни клеми.

Но, най-вече, научи си колата. Ако всеки път поглеждаш копчетата, няма да стигнеш далече. За твое улеснение, някои се включват нагоре, а други - надолу. Това е нарочно.

there is no spoo^H^H^H^Hfork()

Тема Re: ЛАДА НИВА- много пари за нещонови [re: ceco1999]  
АвторNiva (Нерегистриран)
Публикувано20.03.06 18:53

Това да ти е проблема с Нивата . Бутонът за задната чистачка е до светещия бутон на вентилатора на парното. Постепенно се свиква .
Притежателите на Нива разбират на края , че 11000-12000 лева са много пари за тази кола.

Тема Re: ЛАДА НИВА- много пари за нещонови [re: Niva]  
АвторNiva_ (Нерегистриран)
Публикувано21.03.06 14:45

A,we...da ti imam problemite s kop4etata...
I as imam Niva na 1500km...nova e...
Ne pipai ni6to po neia,dokato e v garancia!
As moiata e kypix ot NAR- Sofia...
Sloji si lampi4ka na zapalkata ili nad ogledaloto...As li4no taka 6te go napravia,kakto i za bagajnika...
Gledai masloto i ne e forsirai nad 3000 oborota...Imam opit...
Yspex!
vip@mail.bg

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.