Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:42 10.11.25 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема JetSpark за Ладанови  
АвторNetMonster (Нерегистриран)
Публикувано25.01.06 19:36

Карам Лада 2105 (1300 S). Газовата ми е Lovato. Казаха ми за тоя Timing Advance Processor Иначе казано "Джаджа дето увеличава предварението на запалването". http://jethro.viket.net/bgver.html. За да сложа такова нещо ще трябва да сложа или външен комутатор или ново делко с датчик на Хол. Та мисълта ми е дали някои ползва Timing Advance Processor и има ли смисъл да се инвестира в него. Какви са му плусовете и минусите? 10Х предварително

Тема Re: JetSpark за Ладанови [re: NetMonster]  
Автор Giovanni_st (непознат )
Публикувано05.02.06 19:01

Карам Лада 2105 (1300 S). Газовата ми е Lovato. Казаха ми за тоя Timing Advance Processor Иначе казано "Джаджа дето увеличава предварението на запалването". http://jethro.viket.net/bgver.html. За да сложа такова нещо ще трябва да сложа или външен комутатор или ново делко с датчик на Хол. Та мисълта ми е дали някои ползва Timing Advance Processor и има ли смисъл да се инвестира в него. Какви са му плусовете и минусите? 10Х предварително

Тема Re: JetSpark за Ладанови [re: Giovanni_st]  
Автор sentinell (amantes amentes)
Публикувано07.02.06 21:06

няма никакъв смисъл,а и не става за лада.

FITNESS COMPETITOR

Тема Re: JetSpark за Ладанови [re: NetMonster]  
Автор ALEKO_ (ASTRA 1.8)
Публикувано08.02.06 09:44

Имаш раздвижено делко за тая цел...

Тема Re: JetSpark за Лада [re: sentinell]  
Автор21O11 (Нерегистриран)
Публикувано08.02.06 21:40

Според това става за всякаква кола
http://jethro.viket.net/bgver.html

Тема Re: JetSpark за Ладанови [re: sentinell]  
Автор Mapтo (машината)
Публикувано10.02.06 14:13

Да естествено, че не става, запалването на ладите работи по принципно различен начин от на другите коли .......

Редактирано от Mapтo на 10.02.06 14:17.

Тема Re: JetSpark за Ладанови [re: Mapтo]  
Авторcтapчe (Нерегистриран)
Публикувано10.02.06 18:26

абе момче-за марто става въпрос.
ти изобщо знаеш ли как работи че твърдиш такива безсмислици?

Тема Re: JetSpark за Ладанови [re: cтapчe]  
Автор FryscoМодератор (невъзпитан)
Публикувано11.02.06 09:59

Не "старче", ние не знаеме и чакаме да ни просветлиш по тоя въпрос... Щом имаше мнение кажи го, а не се заяждай с останалите.

Елате повече!

Тема Re: JetSpark за Ладанови [re: cтapчe]  
Автор alex_matrixМодератор (2101 SPORT)
Публикувано11.02.06 11:58

Марто го казва с насмешка и сарказъм

естествено че става за лада
много по лесно е ако процесора определя аванса а не всеки път да тичаме с 13ката да въртим делкото

и отделно аванса при бензин и газ не е различен - какво правим - ами компромисно решение което не е и оптималното за вървеж и икономия

Тема Re: JetSpark за Ладанови [re: Frysco]  
Авторcтapчe (Нерегистриран)
Публикувано11.02.06 22:52

Слушайте момци млади не виждам смисъла в заяждането затова не го правя
прочетох обаче мнението на марто за маслата и това тука и се ядосах-може и сарказъм да е но от цялата тема не става нищо ясно-ту едно мнение за ту едно против пустия му джет спарк и той заковава еи такъв чеп в гъза на всички които ги интересува въпроса със своето грандиозно мнение че запалването на ладата е коренно различно от на другите коли
може ли така да се води дискусия четох темата само защото ми беше интересно накъде клони мнението на разични хора обаче това неговото е направо тъпо.
и ако това е сарказъм толкова по зле-ако е запознат със запалването на ладата нека сподели своето мнение
или ние не сме достоини да го чуем?!

персонално до фриско-ти ли си този фриско дето е бърникал в оная черната самара с варненския номер?поздравления наистина много добре върви.

персонално до алекс-и твоята кола съм забелязал по улиците много ти върви пущината ама честно да ти кажа ако изглеждаше дори наполовина толкова добре колкото на снимката под прякора ти щеше да е много по ценна атракция-наживо е като избягала от надин

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.