|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Nakevih se iako dnes
|
|
Автор | nikiko (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.05.05 19:37 |
|
Bratleta dnes sutrinta napravih edin s vagen pasat napravo kriv.Az sam ot sliven karam kam Burgas i edin me pritiska ot zad sehshtate se koi -stapka na pidala tragna da me izprevarva ne moja otkaza se na kam 150km juja shteshe da izlita vseki moment
| |
|
Човека се е притеснил да не се разпаднеш и да го отнесеш....майтап....Нека все по-често да им се показва как вървят "соц возилата".
| |
Тема
|
Re: Nakevih se iako dnes
[re: nikiko]
|
|
Автор | PRESSURE (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.05.05 21:14 |
|
На шофьорския курс не са ли те учили, че когато някой те задминава (или се опитва) не бива да му пречиш?! Катастрофа ли искаш да направиш?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Шkoдa (Speedster) |
Публикувано | 24.05.05 21:28 |
|
Типично по български!
Защо не си помисли:
1. За да те е настигнал значи ти си карал по-бавно, а той по-бързо!
2. След като си карал по-бавно значи не бързаш за никъде или такъв ти е начина на каране!
3. Ти как ще се почувстваш, ако се наканиш да изпреварваш някого, когото си настигнал без да полагаш за това усилия и този някой изведнъж реши да дава газ и да не ти дава да го минеш?
/Отварям скоба, защото ако това стане след като задния вече е тръгнал да изпреварва: - носиш наказателна отговорност по ЗДП и ППЗДУП
- Да не ти дава Господ да го правиш това ако съм аз или такъв като мен и ситуацията позволява ще те притисна и ще те спра на средата на пътя и ще отнесеш шамарите/вервай ми, ставало е и става често/
- пак си помисли на теб дали ще ти бъде добре ако ти си потърпевшия и от среща се е задал автомобил..../
Ако Ладунка не ти е допълнително подготвяна при 150 км/ч мога само да си представя как е стоял на пътя Пасат-а и как Лада-та, та нищо чудно човека да е споменал роднините ти по пряка линия и да те е зарязал да се трепеш!
| |
Тема
|
[re: Шkoдa]
|
|
Автор | nikiko (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.05.05 22:32 |
|
Poricahte me! Ama v zakona ne pishe na 1m do broniata (makar 4e sam bez tiah) ia si predstavi 4e rtiabva da spiram.Po princip ne karam taka ama tozi naistina me razdrani
Za juja kakvo da kaja motor 2103- posleden remont.
Namaleni glava i blok ,oveli4eni otvori na smukatelni i izpuskatelni,preraboteni klapani,riazani projini palneni amortisioari,bezkontaktno delko ... Samo ne moga da se pohvalia sas l.djanta
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Шkoдa (Speedster) |
Публикувано | 24.05.05 23:16 |
|
Радвам се, че така приемаш забележките,Ники! Нищо лично,моето момче! Просто годините и километрите ми са много-много, а и съм работил 5 г като "пътна помощ" та съм се нагледал на всичко! Всички сме като едни големи деца зад волана! Понякога просто не се замисляме какво и как правим!
Чета, че си се постарал да понаправиш Жужа!
Обичай си я и тя ще те обича!
Безаварийна и умната!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
exotique (team EVOLUTION) |
Публикувано | 25.05.05 07:29 |
|
шкода,искам да ти кажа само,че ако се е движил на магистралата със 120 км/х никой няма право да го изпреварва по закон!!! така 4е не говори за шамари и тем подобни глупости щом си толкова принципен

| |
Тема
|
[re: exotique]
|
|
Автор |
Шkoдa (Speedster) |
Публикувано | 25.05.05 09:03 |
|
Не четеш всичко!
Сливен-Бургас не е магистрала!!!
А на магистрала:
1. Има две ленти/без да броим резервната/ и не виждам как някой ще пречи, ако няма цяла колона от коли
2. Максимално разрешената скорост там е 130!!! км/ч
Ники разбра много точно за какво става въпрос и е повхавлон! Колкото повече го разбират, толкова по-малко ще има некролози, измачкани ламарини и неприятности!
Нека "дърпането" да става на други места, където има и публика,че да е по-голям кефа на победителя
| |
Тема
|
|
|
Автор | Bravo, (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.05.05 11:37 |
|
Bravo ti si muj! Suvsem kato l...o na dujd O:))))))))))))))))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PRESSURE (газ до пода!!!) |
Публикувано | 25.05.05 19:00 |
|
Е, айде сега с тия шамари! Я си представи, че ти отвърне, сбиете се и ти счупи главата или пък ти неговата? Тогава се опитай да ми изтъкнеш разумен довод за това което се е случило? “Не ми даде да задмина”??? Няма нужда от такива неща. Всеки може да ругае през прозореца, но да ругаеш, не е като да пребиеш човек... Щом всичко се е разминало, няма проблеми. А пък тия дето не се научават от такива уроци, все ще ги гледаме как ги вадят от ламарините с флекс.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|