Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:39 08.11.25 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Тема Стартер ли е?  
Автор Nikiboy (познат/непознат)
Публикувано01.02.05 16:01

Един познат със Самара ме вика снощи да му двам ток, че нещо новия му акумулатор бил паднал.

Когато закачихме кабелите стартера едвам въртеше и така и не запали.

Въпроса ми е къде е според вас проблема - масите и контактите ги почистихме.

Тема Re: Стартер ли е?нови [re: Nikiboy]  
Автор Max Extreme (състезател)
Публикувано01.02.05 16:57

А дали зарежда алтернатора? Реле да не е скапано или самият алтернатор?

Тема Re: Стартер ли е?нови [re: Max Extreme]  
Автор млaдeжa* (старо куче)
Публикувано01.02.05 23:30

С какви кабели въртяхте?Най добре е да се махне набедения акумулатор и се монтира читавия щото ако са с малко сечение и дългички кабелите и с щипки доста голяма част от тока който трябва да мине през тях отива в топлина в лошите връзки и малкото сечение тоест загуба.Пробвайте така - със свалянето на батерията-пък после ще се мисли за другото.

Което не става с кубатура става с обороти

Тема Re: Стартер ли е?нови [re: Nikiboy]  
Автор Filo (луд психопат)
Публикувано01.02.05 23:31

То ако сте с кофти кабели освен да разредите и читавия акумулатор няма какво друго да направите.

Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!

Тема Re: Стартер ли е?нови [re: Filo]  
Автор Diki (Аз съм си...)
Публикувано02.02.05 09:02

Миналия януари брах същите ядове...Гаранционен акумулатор не ще да завърти...Избила клетка, добре...смениха ми го...Следващия същата работа...т.е. пак не пали колата, оказа се точно стартера след това. лошо вързани четки, прецакали ми бяха статора. Така че, просто свалете стартера и го вижте...

Густо Майна Филибето...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.