Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:51 16.11.24 
Автомобили
   >> Лада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Може ли да се свали гадже с Лада?нови  
АвторГлapyc (Нерегистриран)
Публикувано13.01.05 16:48

Може! Противно на общовъзприетото шаблонно мнение, че жена се сваля с БМВ или пък с много пари в джоба. Аз имам Лада 2107 и никак не са малко котенцата, които са ме гледали с премрежен поглед как фуча като бесен по бургаските булеварди (аз съм от Бургас). Всъщност, как разбрах, че е с мен заради ладата, а не заради самия мен. Излъгах я, че съм загубил 2000 лв. на Еврофутбол и трябва да продам колата, за да мога да заложа парите от продажбата с надеждата да си върна загубените. Понеже имам добри актьорски умения успях да я шашна, направих се на много отчаян, пуснах обява в местен вестник, че уж продавам колата, дори и я показах и тя като ми видя номера на телефона написан разбра, че не се шегувам. Аз естествено никога няма да се разделя с Ладата си, защото тя ще е вечно моя, но тъпата кучка (извинявайте за израза, ама е точно такава) само след 2 дни ми каза, че вече не искала да бъде с мен...

Това е момчета! Не мечтайте за скъпи коли, а ценете това, което имате. А е ясно, че с ладите правим двоен удар - хем икономисваме парички, хем женски сваляме, така е, нали?

Редактирано от Frysco на 13.01.05 17:13.

Тема Re: Може ли да се свали гадже с Лада?нови [re: Глapyc]  
АвторШeмeт (Нерегистриран)
Публикувано13.01.05 17:07

Ти си бил голям образ но истината е само една пич, на хубав човек и каруца да кара пак ще има готини гаджета това е истината

Автор Filo (луд психопат)
Публикувано13.01.05 17:24

Абе ти си луд бе момче. Ти направо си за разузнаването с тез твои умения.

Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!

АвторSKl_DOG (Нерегистриран)
Публикувано13.01.05 18:13

ей ей приятел верно ли че си от Бургас аз също сам от там мойе да се видиме некои ден и да обменим опит, я до колите,я до жените пиши във форума ако имаш мерак тук в меден рудник също ме гледат с премрежен поглед като хиенки са хахахах чакам отговор

Тема Re: Може ли да се свали гадже с Лада?нови [re: SKl_DOG]  
АвторГлapyc (Нерегистриран)
Публикувано13.01.05 18:30

Ами виж сега мой човек. Аз или ще имам супер готина западна кола от рода на Мерцедес 600 СЕЛ или да речем БМВ 7-ца или по-добре да си карам Ладата.
Какво й е на колата?! Двигателя е оса - ходих при един майстор там до Комлука, стегна я човека, смених филтър, гърнето, а при един в Бр. Миладинови оправих радиатора, че нещо течеше. Сега е пушка, няма спиране.
Оня ден, на изхода към Созопол я настъпих - 170 км/ч от воле си ги вдигна! Е, как няма девойките да се шашкат, това са 1600 см3! Ладата за това е голяма работа, градски! При нея няма лабаво - или си огън и бръмчиш като пич или си бършиш сополите и ревеш, че нямаш готина кола. А на ония комплексари с очуканите и раждясали 15 годишни опели ще ги пратя да се разходят до калните бани в Поморие.

Автор Max Extreme (състезател)
Публикувано13.01.05 19:22

Така не се бях забавлявал отдавна!
Браво Гларус! Само така!

Тема Re: Може ли да се свали гадже с Лада?нови [re: Max Extreme]  
Автор MechMus (Lada ili SMYRT!)
Публикувано13.01.05 22:03

мен пък ме поставят по4ти пред ситуацията " ИЛИ АЗ ИЛИ ЖИГУЛИТО" .... мнооооуууу ясно 4е жигулито, тя си ходи пеш 'кЪт 'неще Жужи

" ЛюБОВТА КАМ ЖЕНАТА Е ПРЕХОДНА ,
ЛюБОВТА КАМ ЛАДАТА - ВЕ4НА !!! "

Редактирано от MechMus на 13.01.05 22:05.

Тема 3+8нови [re: Глapyc]  
Авторdodosan (Нерегистриран)
Публикувано14.01.05 14:27

3 с Москвича и 5 с Ладата-ако си пич ибеш ако ни си ни ибеш
Веднуй си карах москвича-перфектен 2140(син естественно).Биах натоварил гаджето и три руси неини приателки и отивахме към ЕСКЕЙП.На един светофар до мене спря наточен мерцедес-почти наи нов модел-оня вътре гледаше със завист...
След това си взех Самарата-по яка кола няма!!! Само две коли могат да се боядисват червени Ферари и Самара
Не е имало мадама която да ми откаже заради колата,даже повечето и се кефят-особенно като завивам в някоя улица в центъра между две коли с 60-пищът яко
Само дето Самарата нещо ръждяса а и е удряна от всякаде без покрива-май ще я сменям за нещо италианско
Междодругото с шефа ми бяхме на море с чисто новата му Тойота Селика, 2 месеца след премиерата и-не забихме нищо(защото той е смотан не аз

Тема Re: 3+8нови [re: dodosan]  
Автор cerosina (горящ)
Публикувано14.01.05 16:48

Ма ский ся, с Ладата - повече си забил, нали ? Те тва искаше да каже Гларуса.

Тема Re: 3+8нови [re: cerosina]  
АвторSKl_DOG (Нерегистриран)
Публикувано14.01.05 17:17

не бе пич тва за опелите "Ще ва .... и простите опели и голфове счупени"моя шарнир е 8лв. и не ме ебе карам кака жулиета и тва е гларус мисълта ми е да се сабираме както в другите градове ако си навит има още 2-3 члена(не курове) ако искаш де и кат се сабереме ще покажеме дали S-класа или ЛАДА-класа

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.